-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClintEastwoo
tag
Sziasztok!
Kisvállalkozásként vásároltunk egy Ds418j NAS-t. Lenne egy elég beginner kérdésem, amire a hivatalos leírásokban nem találtam választ.
A gyökérben létrehoztam két mappát, legyen mondjuk két különböző cég. Ahogy adom hozzá a felhasználókat, csak ebből a két mappából enged választani, mikor jogosultságot adok valakinek, viszont én az egyik mappán belül található 8-10 mappára szeretném ezt megadni. Jobb megoldást nem találtam egyelőre, mint hogy a 8-10 almappáknál tiltom azokat amiket nem akarom hogy lásson. Ezzel nem is lenne gond, csak 20 felhasználónál az életem rámegy hogy én mindent tiltsak azt kivéve amihez valóban hozzáférhet.
Valószínűleg én vagyok a hülye, úgyhogy kérlek segítsetek, hogy hogy tudnám ezt a folyamatot fordítva megoldani, hogy csak azt a bizonyos almappát teszem láthatóvá a usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pörgesd fel géped teljesítményét most! Rèszletfizetès 0% THM
- Fotó állvány eladó
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest