Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Kaci84 #228687 üzenetére

    Noi orakbol nem veletlen nem tul nepes ez a kategoria. Akinek csak egy mutatos ketyego kell, annak jo a “karcora” valami divatmarkatol 50-ert (csak aranyos legyen meg kavicsos), aki meg draga orat akar, az megveszi a rolexet, omegat, breitlinget, stb luxusorat.
    A 6R a seiko automata szerkezeteit tekintve a ma kaphatok kozul alulrol a masodik lepcso, a 4R a belepo. Picit kisebb jaraselteres van megadva a 6R-nek es hosszabb a jarastartaleka. Es eselyesebb zafiros orat talalni vele :) cserebe 300-350 korul indulnak.

    Ertektarto hasznalt ferfi ora 500-ert : hasznalt luxusbrand epp argorbeje aljan tarto darabjai, esetleg. Most ami jo vetel szerintem az a korai Breitling Chronomat, de mar azok is masznak felfele. De alapvetoen olyat vegyel, amit majd lehetoleg nem akarsz eladni, mert annyira tetszik. Az a baj, hogy most ennyi sokaknak van orara, erdemes inkabb 7-800 korul nezelodni, sokkal jobb vetelek vannak ott aranyaiban. De lehet inkabb 200–300 kozott neznek hasznalt seikot prospex vagy presage vonalrol.

Új hozzászólás Aktív témák