Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz futizoli #217950 üzenetére
Késő. Pedig ez tömör szemes volt. Különben is, minek még egy Neptun, még a másik is fóliás.
Dzsi : Igen, üresebb számlappal jobb lenne. De így is a legjobban olvasható órám. 12-esnél narancs a cső, éjjel is egyértelmű, mennyi az idő. Ha nem tetszik, az más. Jobb ötletem sajnos nincs.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Sir Pocok
őstag
A CITIZEN Grand Seiko-ja (és állítólag a legpontosabb kvarc):
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #217954 üzenetére
Na igen, éves szinten valószínű, hogy pontosabb egy gps-es vagy rádiós, viszont 1 másodpercet simán összeszedett 3-4 nap alatt a rádiós Citizenem, amikor nem sikerült jelet fogni. Talán ha nem lett volna hektikus a szinkronizáció, még most is meglenne.
Amúgy nem akarok megint a vízállóságról vitázni, de adhattak volna a 0100-nak legalább egy 100m-es vízállóságot.(#217951) 5-ös kezelő:
Köszi a tippet!Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
nagyúr
válasz Lami66 #217959 üzenetére
Modernség a nyolcvanas évekből. Beépített szőrkiszedővel.
Kicsivel több furfang is elfért volna erre a alapból fél pesti lakás árába kerülő órára.
Az az arany, a káprázatos számlappal mindent visz! De ez egy 150ezres karóra szintjét hozza. Szép szép - de nincs heritédzs.
Az arany - grandiózus és el is hiszem, hogy drága!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
zolnagy
őstag
válasz 5-ös kezelő #217963 üzenetére
Ha most kiszámolod, akkor azért nem akkora nagy a különbség. A Casio 6 s/hó, ez meg 7-8
Nekem az LCW-M170 meg 8-9 s/hó. Volt ennél pontosabb nem rádiós Casiom, de nem dőlök a kardomba. -
mr.perfect
tag
még egy bronzos.. lehet hogy voltmá..
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
dzsi23
addikt
1 másodperc 3-4 nap alatt, vagyis 0.3s/d, amiről beszélek, ezt átlagosnak mondanám, bármilyen egyszerű kvarc esetén. A Casiod havi 6 másodperce is 0.2s/d, ez is átlagos, amit hoz a Zeppelinem, de az asszony MK-i is. Sőt, a háromból két MK 0.1s/d pontosságú, de még ez sem kirívóan pontos, viszont erre már azt mondom, hogy pontosabb az átlagnál. A G-Shockom pl. 0.2s/d, de volt nálam Pulsar, Lorus, Fossil, stb. amit hozta a 0.1s/d-t.
Az UHF Bulovám 4.2 másodpercet tért el 79 nap alatt (0.053s/d), ezzel évente 20 másodpercet téved, a megengedett 10 mp helyett.
Viszont jelenleg (meg valaha) a legpontosabb órám egy olcsó, "játszós" Lorus, ami 0.4 másodperc sietést szed össze 30 nap alatt (0.013s/d)... na, ez már kirívó, évente is csak 5s, ha így marad.
Egyébként a legpontatlanabb kvarcóráim 0.4s/d-t alkottak, és volt köztük Seiko, Pulsar...Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
@mriya@
őstag
Pontosság:
Az óra megengedett eltérése normál hőmérsékleten kevesebb mint +/- 15 másodperc havonta.Sóval "belefér".
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
mr.perfect
tag
most 10% kupon itt: https://www.itstimeshop.hu
KUPON adatok:
A kuponkód: MARADJ2
A kupon neve: MARADJ OTTHON - RENDELJ OTTHONRA 2
A kupon értéke: 10%
Minimum vásárlás: 1 Ft
A kupon érvényessége: 2020-04-24 00:00:00
Érvényes a következőkre:
Kategória: Orient, Orient Star, Poljot, Roamer, Seiko, Vostok-Europe
Márka: Orient, Orient Star, Poljot, Roamer, Seiko, Vostok-Europe, Zeppelinaz élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
dzsi23
addikt
válasz mr.perfect #217972 üzenetére
Balogh Óra-Ékszernél 20% kedvezmény van online20 kóddal (Citizen, Seiko, Vostok [Europe] kivételével). De hiába van 10-20% kedvezmény, ha a legtöbb órát olcsóbban is be lehet szerezni.
Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
SOAD19
addikt
Téves.
[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Csari93
aktív tag
válasz mr.perfect #217966 üzenetére
Az túlzás hogy tetszik, de a gag hogy némileg úgy néz ki mint egy apple watch, nem rossz.
www.flickr.com/csari
-
Csari93
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
Igazatok van, csak elsőre tűnt soknak. Ravasz dolog ez a számtan.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
balaaazs
senior tag
Hello!
Egy kis véleményt kérnék, az úgyis mindenkinek van
Pár órán már túl vagyok, viszont mostanában rákattantam kicsit a diver stílusú órákra. Csak, hogy lássátok az evolúciót, eredetileg az új Seiko 5 sportsra gondoltam, de amikor elmentem megnézni, elég kicsinek bizonyult. Aztán jött a Seiko Samurai (ezt még élőben nem láttam), majd tovább mentem és (mivel sokszor inghez, öltönyhöz is hordanám), megállapodtam a Chrisopher Ward C60-on (pro 600)... A márkát viszont egyáltalán nem ismerem, bár nagyon jókat írnak róla.
Ti mit tudtok erről? Esetleg más ötlet?
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
-
balaaazs
senior tag
válasz Polarstar #217981 üzenetére
Az jó hír
Alapvetően egyébként Seiko-kat néztem, de pl Hamiltonból a Scuba Navy is elagyaltam kicsit.. Illetve még a seiko skx009-et nézegetem, csak ennél meg a szerkezet miatt bizonytalanodtam el, mert van ahol azért azt olvastam, hogy nem a legjobb.
Azért 45 mm nem kell most összehasonlításképpen van egy Pulsar PX5-öm, ez azért már nagyon határeset a kezemen..
@fagyallo: sztem a kialakítása miatt láttam kicsinek, a befele dőlő lünettavizuálisan kicsinyíti kicist. A c60-ból a 42mm amúgy L2L távban nagyobb mint a samurai... 5Kx? az új sorozat nem SRP... számon fut?
@dzsi23: teknőc nem tetszik, már néztem, meg hever itthon pár Seiko magazin triton nem néz ki rosszul, köszi az ötletet, de pl a samurai szerintem elegánsabb lehet ennél élőben
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz balaaazs #217986 üzenetére
Az Invicta egy usa márka... Van pár sájci szerkezetes ketyegője, de a többség izléstelen, gagyisztikus bazári. Amolyan Trump-os.
Nekik az jó. Aragont tudsz rendelni jó áron, most érdemes szétnézni, mert rakat kedvezmény közeledik.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
toompyka
friss újonc
Leírás
Mechanika: kvarc
Kijelző: analóg
Stílus: hétköznapi
Funkciók: óra, perc, másodperc, dátum, 24h alkijelző
Vízállóság: 10 ATM
Kollekció: Bedford
A termék logóval ellátott csomagolásban érkezik.
Kijelző
Üveg: ásványi kristály
Számlap színe: fekete
Jelölések típusai: arab számok, vonalak
Tok
Alakja: kerek
Anyaga: rozsdamentes acél
Színe: ezüstszín
Átmérője: 46 mm
Szíj
Anyaga: műanyag
Színe: fekete
Szélessége: 22 mm
Hossza: 22 cm
Rögzítés: kapcsos
A termék méretei hozzávetőlegesek.
Kezelési útmutató
Kerüld a termék ütődését, karcolódását; alkohollal, parfümmel, acetonnal, mosószerrel és koptató felületekkel való érintkezését, valamint ne tedd ki túlzott hőhatásnak.
Termékszám
GT059003Mi a véleményetek erről???
Segitsetek légyszi..... -
dzsi23
addikt
válasz toompyka #217991 üzenetére
Mivel most 17 ezerért árulják, azt mondom, hogy annyiért rendben van, az ""eredeti"" ára viszont vicc. Amúgy nem kicsi... de legalább nagy.
Szerk.: Ja, meg nincs másodpercmutató, csak a stopperhez. Ez nem mindenkinek probléma, nekem igen.
[ Szerkesztve ]
-
toompyka
friss újonc
20000Ft
Megéri megvenni?
Vagy más valami esetleg? -
-
dzsi23
addikt
válasz toompyka #217993 üzenetére
Mi 20000? Ennyi a kereted, vagy ennyiért vennéd azt az órát?
Hogy megéri-e, azt te tudod, mert neked kell tetszenie, és a te csuklódra kell jónak lennie a méretnek. Nekem nem érné meg, mert nekem nagy lenne, na meg inkább gyűjtenék még hozzá, és vennék egy komolyabb Pulsart vagy Casiot.
Szal azt nem mondhatom, hogy megéri, azt sem, hogy nem, csak azt, hogy ennyiért nagy gyártók sem kínálnak jobbat (drágábban viszont nyilván igen).[ Szerkesztve ]
-
Szulita28
senior tag
válasz balaaazs #217997 üzenetére
Van most már 40 mm-es is belőle (hogy vékonyabb lett-e, azt nem tudom). Ill. ott vannak a retró divereik is, azok max 41 mm.
Húsvétkor lesz majd Clearance, -30% (persze nem mindenre), és van half price is. Iratkozz fel hírlevélre, tagoknak mindig hamarabb kiküldik.[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
tag
Ha már bronz őrület, előrendelhető, gondolkodok rajta:
GLYCINE COMBAT SUB BRONZE WATCH – DROP EXCLUSIVESzerintetek?
"there are more jacks then one at the fair..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest