- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz squir #217650 üzenetére
Ne viccelj. Egyik legnépszerűbb személy Oroszországban mostanában .
Biztos szeretnek táborozni, vagy nem tudom.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
vasi79
aktív tag
Üdv!
Egy ideje mérhetetlen vágyat érzek egy óra birtoklására, csak még azt nem tudtam eldönteni milyent. Aztán kaptam egy svájci bicskát, így arra jutottam, hogy az mellé egy svájci óra dukálna. Rengeteget nézelődtem mind automata, mind quartz oldalon. A szívem vágya egy automata. Ebben az esetben viszont nagyon nem mindegy, és ehhez kérem a segítségeteket, hogy mennyit kell mozogni vele, hogy felhúzza magát. Sofőr vagyok, így jó, ha nettó 2 óra séta összejön naponta, vagy még ennyi sem. Ez elegendő lehet egy napi működéshez? A kiszemelt tetszetős és órás által ajánlott órát ( a feltételeket előzőleg átbeszéltem vele ) egy ETA-2824-2 szerkezet hajtja.
Köszi.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz vasi79 #217653 üzenetére
Ilyen kevés mozgással lehet, hogy neked nem automata kellene.
Nézzél esetleg citizen eco drive órákat is. Fényenergiával működnek. Szélvédőn keresztül ha éri a nap az óra számlapját, akkor állandóan fel lesz töltve. Itt még lehet plusz rádióvezérelt vagy gps alapú pontosítás is. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A Candino órákról milyen véleménnyel vagytok?
Konkrétan ezt néztem ki. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz vasi79 #217658 üzenetére
Az eco drive is kvarc, csak nem kell benne elemet cserélni. A napenergia feltölti az órában lévő kondit, ami az energiát adja a szerkezetnek.
Itt olvashatod a logout-os cikkemet a gps-es citizenről.
Utána beszereztem egy automatát is, de azzal "foglalkozni" kell. Ha megérik a szervizre, akkor inkább kihagyom és elrakom a dobozába.
-
dzsi23
addikt
Ha tisztában vagy az automata és a kvarc órák közötti különbségekkel, és automatát szeretnél, akkor vegyél azt. A modern automata szerkezetek felhúzhatók kézzel is, a korona tekerésével, szal nem kell foglalkozni azzal, hogy mozog-e eleget. Én is kézihúzósként használom az automatáimat, mert nem mozgok eleget az irodában, sportoláshoz meg nem automatát hordok.
Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
Sir Pocok
őstag
A következő órám, még ha spórolnom kis kell pár évig biztos egy Grand Seiko lesz.
Van két G-Steel-em, egy Citizen Promaster Skyhawk Titaniumom, egy Orient Star Skeletonom. Szoktam nézegetni a prémium svájci órákat, de a GS mostanság köröket ver ár/érték arányban pl. a Rolexre (ezt nem én mondom érdemes megnézem a YT-s óra experteket). Nyilván presztízse még nincs akkora mint a svájci gyártóknak de mondjuk számomra nem is ez a lényeg (japán legyen :D).
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
tag
válasz vasi79 #217665 üzenetére
Nyugodtan vegyél ETA 2824-2 es verkkel szerelt órát. Megbízható, alkatrész mindig lesz hozzá, és az az 5 (egyesek szerint új eseteben először 8) évente elvégezendő szervíz rendszeres betartásával szépen elketyeg a végtelenségig. Nem említetted mekyik márka, mert abból a verkből létezik több "minőségű" is (elabore, top grade...) sőtt még COSC minősítésü is.
Szóval csak bátran!
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Csari93
aktív tag
G-Shock témában kérnék segítséget. Tetszik a szerintem sokatok által birtokolt GW-M5610-1ER, viszont mégjobban tetszik Ő, mert fehér és tud holdfázist. Őt viszont itthon jelenleg nem látom elérhetőnek, kifutott ez, vagy belpiacos?
Tudtok rá forrást? Vagy ajánlanátok harmadik típust tough solar és multiband megtartásával? Köszi[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
SOAD19
addikt
Nekem ilyen szerkezettel szerelt órám van, szerintem megfelelhetne Neked is. Mostanában itthon vagyok, vizsgára készültem, szóval minimálisat mozogtam, és így is kibírta az este 10 környékén letett óra másnap reggelig, mikor is újra felcsatoltam. Azaz a megállt órát (nem mindig hordom) reggel rázogattam pár mp-ig, majd beállítottam, aztán felcsatoltam. Este levettem, és reggel 8 környékén még járt. Az biztos, hogy nem volt felhúzva teljesen, mert minimálisat mozogtam mostanában, de így is, csak napi 8-9 mp-et sietett. Írod, hogy napi kb. két órát is sétálsz egy nap, szerintem ez elegendő mozgás lehet. De, ahogy írták mások is, húzható koronáról.
[ Szerkesztve ]
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
rozsgyi
tag
Itt van egy pár: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=GWX+5600C-7&_sacat=0&rt=nc&LH_PrefLoc=5
A tough solar és holdfázis miatt nehéz eset, mert az itthon is kapható fehér kocka g-shock (DW-5600MW-7) egyik sem(egyébként ajánlom, nyáron tengerpartra kiváló)
Esetleg nem kockában van még ez: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy Seiko SNK809-et honnan tudnék venni? Nem ismerem ezeket az oldalakat, ahol találtam belőle (eglobalcentral.eu, creationwatches.com), teljesen vak vagyok a témában.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #217674 üzenetére
Közben találtam Amazon-on, így már nem aktuális a kérdésem.
-
Csari93
aktív tag
válasz rozsgyi #217672 üzenetére
Köszi a választ! Nagyjából ezeket találtam én is. Az ebayen ahogy látom sajna csak Japán találat van. A kerek tokformájúak pedig sajna nem tetszenek (bármilyen másik órából pedig de.. ).
dzsi23: ez lett volna a következő kérdésem, hogy hogy bírja a feketéhez képest, de ha besàrgul akkor úgy is mindegy, jó lesz az egyszerűen elérhető nem holdfázisos.
www.flickr.com/csari
-
tupacamaru
veterán
válasz djeperto #217684 üzenetére
Megsül rajta a hús és látod hogy mennyi idő alatt.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Deskdiver
senior tag
válasz pulutodurumo #217687 üzenetére
Mivel ezen az idő leolvasás “on demand feature” ,két évig is elszámolgatja magában az időt egy elemmel. Ha éjszaka jutna eszedbe megnézni rajta az időt olyan fénnyel tolja az arcodba ,hogy még 10 perc múlva is ugyanazt az időt látod becsukott szemmel.
-
-
dzsi23
addikt
válasz gipsztigris #217695 üzenetére
Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest