Új hozzászólás Aktív témák

  • C0RVUS

    tag

    válasz ricsik #171319 üzenetére

    Hát nézd, ha a kenés éppen rendben van, akkor a megbízhatóságról nem lehet rosszat mondani. A képen balról a második az ahogy a gyárból kijött, úgy produkálta a napi 1-2 mp sietést hordva - egy egész éven át :DDD . Aztán az nem derült ki igazán, hogy a megfáradt olajtól kezdett-e össze-vissza járni, mert más baja is lett neki. Mint kiderült, valószínűleg túl gyorsan tekergettem "dátumállításkor", és amiatt kilazult valami. Mindenesetre az olaj se volt valami fitt, vélhetően nem az elérhető legjobbat használják, de az is lehet, hogy csak sokat állt. Szervíz óta ha nem is 1-2 mp-re, de 4-5-re sikerült belőnöm, és ezt atomstabilan produkálja. Lehetett volna még játszani vele, de annyira érzékeny az állítókája, hogy így is az utolsó hozzányúlásoknál abban sem voltam biztos, hogy hozzáértem :) . Francnak van ehhez türelme.
    Balról a harmadik az gyárilag tizenvalamennyit késett, az is elég stabilan, úgyhogy azt is be tudtam játszani 3-4 mp sietésre. A módolást még csak szerda este óta figyelem, azóta olyan 18-20 mp sietést mutat, az majd még kiderül mennyire stabilan, egyelőre reménykeltő.
    Járástartalékra ezeknek papíron csak 31 óra van megadva, de a rotor elég jól húz, mert akárhányszor leraktam őket, ennél tovább is kegyegtek. Pedig a jobbrólmásodiké az egyik irányba elég lusta, mégis maxon van az is hordáskor.
    A kidolgozásról mit mondjak? Némi slamposság ezeknél hozzátartozik a mibenléthez. :) Szóval olyan bántó esztétikai hibát egyiken sem találni, sőt az újnál fel voltam készülve a patyolatfehér számlapon valami böszmeségre, az úgy adta volna magát :DDD , de semmi. Abszolút makulátlan, és az ákombákomok is hibátlanok. Ez a homokfújt felület a tokon néha fotókon olyan "olcsó" hatást kelt, de valójában nagyon tuti, Rendesen meglepődtem, mikor megláttam. Az SE-n is a szálcsiszolás nagyon szép. A polírozással viszont megetetik a sarkokat rendesen, szóval azt így kell szeretni. A jobbrólmásodikon a "rakott" indexek ugyebár nem rakottak, hanem hátulról vannak kipréselve, szóval ez egy ilyen biznisz. Ahhoz képest precízek, ha nem tudnám, nem jöttem volna rá. És legalább nem esnek le :D .
    De a leglényegesebb, hogy a plexi miatt nem nagyon van mitől félteni őket (bár talán a tüzeskedéstől igen). Mikrokarcokat hamar összeszed ugyan, de azok egyrészt csak nagyítóval látszanak, másrészt pillanatok alatt polírral eltüntethető. Viszont vertem már oda tényleg nagyon durván, zártszelvény sarkához, de úgy, hogy ha nincs ott az óra, eléggé fájt volna :U , és ennyi baja lett : [link]
    Hát most hirtelen ennyi jut eszembe :DDD , de kérdezz, ha érdekel még valami.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák