- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
Létezik 38 mm-es Seiko diver? SKX015 amit találtam, de nem nagyon kapható. (Piros kék kivitel amit keresek)
-
titán
Valaki megmerte esetleg a teknocoket hany grammos?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz gipsztigris #171895 üzenetére
köszi. be is rendelte egyet.
a "c10" kupon kód még mindig működik DFI-n
-
Melanor
tag
Igen, mert idén már vettem 2 órát és úgy gondoltam hogy ezzel be is fejezem. Volt egy fekete Orient Ray II, de azt eladtam, mert úgy határoztam, hogy nekem nem jön be a driver stílus. Egy hozzáértő haver pedig meggyőzött hogy ez a teknőc minden szempontból jó választás és időtálló darab lesz, így ajánlatot tettem egyre és másnap el is fogadta az eladó, de elég pofátlan árat mondtam (de annyi volt a zsebemben), így nem hittem hogy odaadja.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Melanor
tag
válasz fagyalllo #171968 üzenetére
Igen, így érthető, viszont most meg az birizgál bennem, hogy a többi óra kénytelen a kezem nélkül élni az életét. Mégsem hordhatok 3-4-et egyszerre. Bár tudom, nem egyedi probléma, láttam már itt is hasonló tünetegyüttest. Amúgy a Bulova moon-ra megérkezett az M1ó-szíj
-
Melanor
tag
válasz gipsztigris #171970 üzenetére
Elég gagyi képek, de a szíj valami fantasztikus, Jó minőségű robosztus, de mégis nagyon puha.
Bulowa moonwatch&M1Ó
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #171972 üzenetére
Miért? Neked már csak a szíj hiányzik.
-
Melanor
tag
-
C0RVUS
tag
válasz Melanor #171962 üzenetére
Jól látom, hogy ez kék lünettás fekete számlappal?
Az egyébként nekem pár perc alatt is egyből lejött, amikor a butikban megtapiztam, hogy marha kényelmes, és a mérete milliméterben csak egy szám. Egyértelműen listás lett. Mégpedig az Orient Rája mellé, és nem helyett...
A felszaporodó állomány bizonyos szempontból tényleg aggasztó tud lenni. Bár amikor még csak kettő volt, az is okozott fejtöréseket. A legviccesebb, hogy - nálam legalábbis - egy újabb darab beszerzésével a már meglévők iránti vonzalmam nemhogy csökkenne, hanem inkább növekszik.[ Szerkesztve ]
-
kemalboy01
tag
Tutunál lehet alkudni valamennyit nem tudjátok?? Az a Semi Skeleton kell nekem.
Egy jó tizesre gondoltam... -
zsocy
őstag
válasz kemalboy01 #171976 üzenetére
Ez nem kijelenthető dolog, függ a napjuktól, a te személyes varázsodtól, a készlettől...
Menj be és próbáld meg. Mit veszíthetsz? -
oba
addikt
Hát sajnos tovább folytatódik a lassulás... már -11 -nél vagyok. Ami nem sok tényleg, főleg ebben az árkategóriában. Csak fura, mert eddig tényleg piszok jól teljesített. Hosszú screenshot az eddigi eredményekről: [link]
Hőmérséklet emelkedés vagy mi lehet az ok? A használat nem változott.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
C0RVUS
tag
Hát erre kíváncsi vagyok én is, hogy mit mond a többi Szejkótulaj, hogy ennél a werknél ez belefér-e, mert ilyen vítustáncot nekem se az Orientek, se a Vosztokamfíbiák, de még a két kínai sem csinál. Bár én amit épp hordok, az éccaka is rajtam van. Ha különböző pozíciókban rakosgattad le, az megmagyarázhatja, de nekem még úgy is soknak tűnik helyenként a mozgolódás.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz _stick_ #171982 üzenetére
Reggel felveszem, este lerakom. Lerakás előtt megnézem, hogy éppen siet e vagy sem. Ha siet akkor az oldalára rakom koronával le vagy fel (vagy vertikálisan valaminek nekitámasztva az elejét), ha késik akkor a hátlapjára vagy a számlapjára. Eddig bevált a módszer. Most két egymás utáni éjszaka is a hátlapján volt, de nem hogy csökkent volna a késés mértéke, hanem nőtt is.
(#171981) @mriya@: Thx. Megpróbálok majd keresni valami hűvösebb helyet neki a lakásban éjszakára.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz gipsztigris #170685 üzenetére
postás hozta vagy futár?
-
oba
addikt
válasz pulutodurumo #171988 üzenetére
A -1 az kétségbeejtő, a +3-4 az ok?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok, én is meglelem a helyem végre.
Szakik egy kis segítség jól jönne.
Ebben a Criterion diver-ben vajon mi ketyeghet, ha még ketyeg egyáltalán?
Még mindíg vintage vonalon nézelödök.[ Szerkesztve ]
-
Melanor
tag
válasz C0RVUS #171975 üzenetére
Igazából a számlap is kék, próbáltam képet csinálni, de kint még kevesebb fény van. Itt talán jobban látod. Az Orient Ray II eladására azért került sor, mert annyira nem tetszett, valamint helyíette lett a Bulova moon.
A teknőcöt pedig soha nem láttam élőben, nem hogy a kezembe vettem volna. De úgy voltam vele, hogy max eladom, ha nem leszünk barátok. De azok lettünk...(#171991) gipsztigris: értelek, persze. Te a moon-t a gyári kevlárral hordod? Engem azzal rendesen lebüntetett a Bulova
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Melanor #171992 üzenetére
Én sajnos eladtam már a moon-t! De még idén veszek egy fémszíjas verziót.
Egyébként a kevlárnak ugyanúgy meg kell törnie mint egy kemény bőrnek. Volt Citizen gyári kevlár szíjam is, az is pár hétig igencsak sprőd volt. Utána megjavult.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Melanor
tag
válasz gipsztigris #171995 üzenetére
Nálam 15 percig húzta a kevlár. Utána jött egy Szürke Timex bőr, amit leváltott egy Bond Nato, amíg végre révbe ért és nem utolsósorban sokkal szebb is lett így, M1Ó szíjával.
Már nálam is jelentkezett 1 vevő, de még nem döntöttem mi legyen a sorsa.Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
datamoon
csendes tag
Segitséget szeretnék kérni Casio Eqb 500-hoz magyar nyelvű leirás kellene mert nem találok sehol.Köszönöm.
Eddig volt:.LG G2,LG G3 dual, Lenovo Vibe X2 Pro, LG G4 dual,Oneplus 3t, Oneplus 5t,Samsung Galaxy S10+,Samsung Note10+, Samsung S22 ultra
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Vendéglátásban dolgozom pultos/felszolgálóként. Ebből adódóan a szep oraimat lekell vennem amint a nosogatohoz megyek...vagy raktarba megyek pakolni...nehigy azzon vagy seruljon. Olyan orat szeretnek vasarolni, aminek nem baj ha utodik...megazik...hasonlok.
Gondoltam en a G Shock dw5600 ra...(mai gshock formak nem tetszenek) meg a luminox orakra. Esetleg van valakinek ötlete milyen órákban gondolkozzak?A valaszokat elore is koszonom!
Mark
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest