- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz phranxinatra #171700 üzenetére
Bati részletezte korábban (ez van a BB-ben is), az alap egy TOP 2824-2:
"A Tudor 2824 négy ponton módosított ETA tudtommal...cserélt híd csúcsminőségű Glucydur billegővel, az ETACHRON helyett Triovis szabályzócsappal, Etachoc/Incabloc helyett KIF ütésvédelemmel és módosított automatika áttétellel a jobb felhúzási hatásfokért."
-
BAti77
aktív tag
Grat, ízléses darab! Viseld egészséggel!
Wg5113
Megint sikerült jófajtát választanod! Grat, itt is!phranxinatra
Tudor 2824-et...Squir megelőzött...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Wg5113
aktív tag
válasz phranxinatra #171700 üzenetére
Javítottak a felhúzás hatékonyságán,kapott egy Roli ütésbiztosítást,robosztussab hidat a billegő és egy hatyúnyak megoldáshoz hasonló ,preciz finom szabályzót. bati Bb-je már ilyennel ketyeg atom biztosan és pontosan. A mérések alapján az enyém is ilyen lesz.
-
Csigusz 1
aktív tag
さようなら、いままで魚をありがとう!
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Tulku
veterán
-
Tiszteletes
aktív tag
-
gprspeter
senior tag
válasz Tiszteletes #171718 üzenetére
Aki ironikus, nem biztos, hogy szarkasztikus, de ettől még lehet cinikus...
-
Tiszteletes
aktív tag
-
WiZARD
addikt
válasz Tiszteletes #171723 üzenetére
Igazából 5letem sincs, hogy milyen lenne a végeredmény, és hogy zafírra is menne-e.
Van lézerem, amivel üvegre lehet gravírozni, de sose próbáltam. Ilyen spec üvegnek meg neki se fognék, mert a megfelelő végeredményhez tuti sok próbálkozás kell... (majd ha lesz időm, akkor valami üvegdarabon kipróbálom, és lefotózom)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
_stick_
őstag
válasz WiZARD #171731 üzenetére
Akkor az más tészta. Csak azért kérdeztem, mert a mi gépünk a tükröződő és fényes felületű fémeket nem, vagy csak nagyon nehezen viszi és rettenetes lesz a felületet. Viszont gravrizotunk már vele. Sőt, jóformán többet használjuk a pár száz milliós lézervágó gépet gravírozásra, mint a kétszáz ezres gravírgépet.
-
nagyúr
Üdv!
Fontolgatom egy ideje, hogy vennék valami komolyabb svájci órát, amiben bátran megbízhatok, és 10+ év után sem akar úgy tönkremenni, mint a citizenem tette ezt 2 éve.
Persze egyből oda jutottam, hogy a Certina DS Sport (vagy DS 2) tetszik, főleg a DS Sport a Precidrive szerkezete miatt. De ár tekintetében azért érzékeny vagyok, és szembejöttek a Swiss Military by Chrono darabok is, illetve a Claude Bernard Aquarider is.
Gondolom, hogy a Certina minőségben jóval komolyabb, de bátran vállalható-e a másik két említett gyártó/óra is?
Köszi előre is!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
atilius
tag
Miután Az Omega egy teljesen már dimenzióba helyezte a nato szíj fogalmát, a Timefactors nato volt az első amely ahhoz hasonló szíjat próbált gyártani. Az anyaga nagyon hasonló, vastag és puha, talán még puhább is mint az Omega. Minden egyéb paraméterét tekintetbe véve egy hagyományos nato szíj, kivéve, hogy hasonlóan az Omegához (amiért sokan nem is tartják igazi nato szíjnak egyiket sem) a csatja stifftel van rögzítve.
Engem ért a megtiszteltetés, hogy az elsőként vehettem kézbe egy tömeggyártott Phenomenato szíjat.
Az Omegával egyetemben, a biztonsági övekhez hasonló anyagból készül amely sokkal kevésbé koptatja az óra hátulját. Az Omegával ellentétben vékonyabb az anyaga (kivéve a HD) és jobban tartja órát a csuklón. Ami számomra még ennél is fontosabb, hogy ugyanúgy mint az Omega nato szíj kiküszöböli a nato szíjak két azon sajátosságát ami miatt előzőleg kerültem őket. Az első a fix helyett a mozgatható bújtató amely lehetőséget nyújt a visszahajtott szíjvég csuklómérettől független pontos rögzítésére, a második pedig, hogy az óra nem közvetlenül a csat alatt, hanem sokkal inkább a szíj közepéhez közelebb helyezkedik el, ezáltal a csat a csukló alsó felének közepére kerül nem pedig a csukló alsó részének oldalára vagy rosszabb esetben akár a szélére.[ Szerkesztve ]
Nem az ember választja az órát, hanem az óra az embert.
-
Skimaster
senior tag
válasz Tsebacsi #171733 üzenetére
Nekem a DS 2 nagy kedvencem szerintem a másik kettő említett óránál kicsit több van benne.Hétvégén a börzén volt egy hibátlan 160-ért,ami biztos alkuképes volt!
Méretben nem tudom mi tetszik,de a ds2 41mm,élőben gyönyörű és komoly óra hatását kelti,az aquarider 44mm a szerkezete jónak mondható,a ds sport 42mm.A swiss military gyengébb felszereltségű szerintem,persze olcsóbb is!
Ha teheted nézd meg mindegyiket élőben a kezeden.Köszi az új lehetőséget...mindenki mehet a megfelelő helyre!
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Mivel ez maradt a régi fórum, visszajönnek a japóra átűzöttek is, csupa olyan ember és a hozzászólásaik, akik csípték egypár ember igen finom orrát, köztük Wizzardét, így igen furcsa a neve itt mint topic gazdáé, úgyis átmotyózik a luxusba, szerintem tegye ezt illő módon....
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
busman
veterán
Üdv újra itt!
Meg is történt.[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
busman
veterán
Köszönjük az összefoglalót Wizard -nek-nak.
Remélem most már lecsendesednek a dolgok.Majd elfelejtettem:a Moderátoroknak is nagy[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
csabulaxi
senior tag
válasz Skimaster #171741 üzenetére
én nem küldök senkit sem, eddig sem én tettem ezt, csak nem szeretném ha még egyszer eladnák a fejem fölül a házat.
én nem utálom a svájci órákat, többször le is írtam már én nem szégyellem, hogy csak álom, de nekem is a rolex sub a végcél.
ide továbbra is jöhet a svájci is, senkit sem zavart, írhatott volna ide wg is, őt mindig elolvastamde engem hidegen hagy a napi másodperc méregetés (ja, rádiósom van)
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok