Új hozzászólás Aktív témák

  • LBandi

    aktív tag

    Összeségében nekem nagyon tetszett a prezentáció és elégedett vagyok a bemutatott dolgokkal, visszanézve a korábbi Gamescom, Citizencon, Holiday stream videókat látszik hogy milyen sokat fejlesztettek illetve milyen sok új technológiát tettek a játékba.
    A demók egyre stabilabbak ( a korábban nem volt ritka, volt hogy 3< crash volt élőben).
    Én látom már az alagút végét, annak ellenére hogy sejtem mennyi munka van még hátra a 3.0 live-ra kerüléséig, de ha megvalósul ez a mérföldkő akkor a jövőben érkező tartalmak nagyobb mennyiséggel érkezhetnek.

    A repülési idővel kapcsolatban szerintem nagyon jó ötlet, mert az ember így tarthat egy kis szünetet wc, evés, ivás vagy akár a hajóján végezhet különböző műveleteket. Szerintem nem lenne jó ha bárhova oda lehetne érni pár mp alatt a naprendszeren belül. Gondolom a rendszerek közötti utazás sem fog pár pillanat alatt megtörténni.

    Emlékszem 3 éve bemutatták a Citizencon-on a landolást Acorp-on, megjegyeztem hogy már alig várom hogy szabadon repülhessek a város és a bolygó légkörében. Akkor még ugye nem ez volt a terv és a videó sem ezt mutatta de én éreztem és már ez mind valóság. Szóval öröm és bódottá :))

    laskr99: Hát azon kívül hogy megint olyat mutattak amivel CIG bebizonyítja a többi játékkészítő cégnek, hogy ha valakinek van egy álma és keményen dolgozik érte akkor azt meg lehet valósítani még akkor is ha a többiek hülyének nézik vagy azt mondják hogy az lehetetlen megvalósítani.

    Javaslom hogy nézd meg!

    [ Szerkesztve ]

    "Az igazi EMO-s halva születik."

Új hozzászólás Aktív témák