Új hozzászólás Aktív témák

  • Malibutomi

    nagyúr

    Nem tudom tovabbra sem megerteni azokat akik a csuszas miatt haborognak.
    Kapasbol az elmult 2 evbol lehetne mondani vagy 4-5 jatekot amit minimum fel evvel eltoltak, pedig kesz csapattal, kesz engine-en, kesz koltsegvetesbol csinaltak, es nem raktak bele semmi kockazatos uj technikat, csak a szokasos konnyen eladhato dolgokat. A preorderesekkel sem hiszem hogy megszavaztattak, hogy fejlesszek-e tovabb hogy tobb dolog legyen benne.
    Ezek ugye a CIG-nel mind forditva vannak, plusz ok ket jatekot csinalnak, es most ertek kb. el egy nagyobb single player game fejlesztesi idejet, megis kapjak a sarat.

    Igen vannak csuszasok, es lathato hogy jo ido elment arra hogy kialakuljon a vegso kep, felnojenek a megnovekedett scoophoz, ehhez felalljon a csapat es a pipelineok, de en szerintem mostmar haladnak szepen, en is tartottam szunetet, de iden minden demoban ATV-ben uj izgalmas dolgok jelennek meg es ez jo.
    Aki meg korlatoltan csak az alapjan itel amit mar megkaptunk/megmutattak, az nem tudom mit hisz, mit csinal 360 ember naprol napra a 4 irodaban.
    Idonkent ahogy csak kis bepillantast kapunk a videokbol latszik, hogy milyen hatalmas volumenu munka folyik, parhuzamosan fejlesztik az enginet/asseteket/bolygokat/loret/mapokat/hajokat/fegyvereket stb.

    Aki meg azt mondja hogy CR/CIG inkompetensek, annak ott a lehetoseg megmutathatja hogy jobban ert hozza, ez nem a vasarnapi ebed fozese, hogy beledumalunk mert jobban tudjuk a fotelban tepeszkedve.
    Millio dolog van amit nem tudunk miert ugy van ahogy, ugyhogy a partvonalrol okoskodni szerintem felesleges es buta dolog. (Feltetelezem senki nem igazgatott meg 100+ millios nemzetkozi ceget, de a legtobben meg egy trafikot sem, a szoftverfejleszteshez konyitanak itt paran, de nem hiszem hogy ezen a szinten).

    Rant off

    Ui.
    En is vartam persze az elejen, hogy majd 2014/15 mar jatszunk vele, de megertem hogy nem igy van, egy percig eszembe nem jut idegeskedni rajta, ami penzt beleraktam jol van ott, erdekel a sok info mert 20 eve ilyen jatekrol almodozom, orulok ha jo dolgokat mutatnak, es ha kesz majd kijatszom az agyam vele, de nem az SC az eletem, van munka-csalad-egyeb hobbi stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák