Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz mrfire #29035 üzenetére

    A jupiternél vannak nagyobb óriások is :) És ahogy mondtad is, vannak a csillagok is :) Szerintem amúgy az adatokban van egy kis elmászás, valaki rosszat mondott a devek közül, de szerintem ami az egészből a lényeg, hogy ezzel a 64 bites pályamérettel és a kamera-relatív renderinggel (mármint hogy nem a világ koordinátarendszer alapján renderel, hanem a kamera-relatív koordinátarendszer alapján) gyakorlatilag olyan méretű pályákat le tudnak tenni, amin akkora bolygók lehetnek, amire ténylegesen le lehet tenni városokat mindennel együtt, körülöttük állomások tudnak keringeni, amik akkorák hogy dokkolni lehessen hozzájuk és szaladgálni lehessen bennük, és az egész pálya akkora, hogy jump gate-tel lehet relatíve gyorsan haladni, de még ekkor is ugyanazon a pályán haladsz, csak sokkal nagyobb sebességgel (tehát mindenhova el lehet jutni majd normál sebességgel is, csak borzasztó sok idő alatt). Illetve így nem lesznek egymás nyakán az aszteroidák és a roncsok, szépen lesz hely elhelyezni mindet :) Lehet random cucc sok helyen, de nem fog állandoan az orrod előtt poppolni. Lehetnek nagyobb sebességek.

    Még mindig nem tudom hogy fogják tudni ezt kivitelezni, én az eddigiekhez hasonlóan nem hiszem el hogy ez így ebben a formában kivitelezhető, de majd a gamescomon lehet hogy el fogom tudni már képzelni hogy lehetséges :)

    Az emberek elhelyezése ezen a pályán pedig már egy másik dolog, attól hogy ekkora a pálya, még nem feltétlen fogsz mindenkit látni. Lehet hogy úgy lesz, hogy a pálya maga nagy és perzisztens, de csak a legközelebbi x hajót vagy embert látod mindig (tehát pl ha lecsapsz egy aszteroidára hogy kibányászd, láthatod ha bányássza valaki más, lehet hogy más egy pár vadásszal jön kalózkodni és így meglátjátok egymást, de ami a lényeg hogy egy adott területen csak x hajó meg ember látszik, még akkor is ha a pálya maga nagy. Ez egy aszteroidánál nem is probléma, elvégre nagy pálya esetén elszóródik a nép, nem mindenki fog bányászni, míg egy űrállomás körül (ahova meg mindenki jár) nem fogsz mindenkit látni, csak x számú embert (lehetőleg barátokat, ismerősöket). Ezt valahogy így tudom elképzelni.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák