Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz TESCO-Zsömle #27882 üzenetére

    Én ott nevettem fel, amikor azt mondta a Valkyre fejlesztője, hogy az xbox one kontroller az ideális hozzá :D Mondom jah, egy joy biztos szarabb kell hogy legyen (hacsak lusták voltak megcsinálni rá a normális támogatást). Élménynek biztosan nem one kontrollert használnék...

    Elég nagy csalódás volt, amikor csak az xbox one kontrollert mondták, de szerencsére jött a végén a touch. Ezt már simán el tudom képzelni mint fps kontroller addig, amíg nem kell a hotas. Elvégre teljesen követi a pozíciót, milyen állat lehet magad elé húzni a kezed és bekapcsolni a mobiGlas-t automatán :)
    Szóval fps módra jónak tűnik, de hajó vezetéshez inkább a joy. Lövegkezelőként meg meglátjuk :)

    A nagyobb hajók átalakításáról pedig nem volt szó még. Egyelőre csak annyit mutattak, hogy a Vanduul Scythe-hoz gyártottak egy "jailbreak-elt" vanduul hud-ot (félig vanduul, félig emberi), de ahhoz hogy ember is beférjen, át kell alakítani. A világba pedig úgy illik bele leginkább, ha egy nagy fegyvergyártó végzi az átalakítást, jelen esetben az Anvil Aerospace. A pilótafülke pedig emberibb, gombos joy-okat kapott, stb.

    Persze ezek még csak koncepciók, de úgy tűnik, nem azt akarják hogy zero-g-ben odalebegsz egy vanduul mellé, kirángatod és már huppanhatsz is az ülésbe, elvégre tényleg nem embernek van szabva, repülhetővé kell tenni számunkra is. Ez pedig logikus és nekem illik a világába.

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák