Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #16847 üzenetére

    Épp ma olvastam a PVP sliderről. Azokon a területeken, ahol még élnek a UEE törvények elvileg elkerülhetőek az ellenséges játékosok ennek a használatával. A senki földjén, ahol az igazi kincsek is vannak, ott már nemigazán.

    Csinálhatnak ilyen flottákat, de ha a mennyiségre mennek rá, nem lesz egy túl összetartó csapatuk. Az ilyenek közé biztos könnyű beszivárogni aztán máris lehet leadni a drótot a valódi csapatnak. Ráadásul, ok, hogy találhatnak egy-egy óvatlan hajót, talán még zsírosabb fogást is jelentene, ha nem negyven felé kellene osztani a zsákmányt. És az elején nem hiszem, hogy sokan lennének akik egyedül kóricálnának a több száz dollárért vásárolt hajóikkal, hogy elfogassák magukat.
    Aztán találkoznak egy másik hasonló flottával és szépen kiirtják egymást, és csak annyit értek el, hogy lezúztak pár szerencsétlent. Vajon arra is lesz kapacitásuk, hogy feldolgozzák a roncsokat vagy megjavítani a sérült fogást, elvinni eladni stb.?
    Ha tényleg csak az a terv, hogy egyik apró falattól a másikig zúznak az úgy kevés. Érdemes lenne emellett élni a terület adta lehetőségekkel és felfedezni hátha találnak valami értékes technológiát pl.

    Én mondjuk nem hiszem, hogy ilyen helyekre mászkálnék, de ha meg is tenném, valami kis hajót vennék a célra, amivel könnyen eliszkolhatok a nagyok elől, vagy könnyű álcázni. Emellett ha találok valami értékeset akkor az vagy olyan kicsit (tervrajz pl., vagy egyetlen kisebb fegyver akár) hogy nem is kell neki igazán raktér, vagy ha túl nagy akkor eladom a koordinátát vagy attól függően az orgnak leadom a drótot és el lehet menni érte.

    Volt alkalmam ilyesmiben részt venni pár hetes pályafutásom alatt az EVEben. Mikor rendszerről rendszerre grasszáltunk és szétszedtük aki szembe jött. Én egy nagyon pici hajóval voltam, csak tanulóként vittek, de valójában az az esemény sem győzött meg a játék szépségeiről. Órákon át kattintgatni egyik pontról a másikra és szökőévenként belefutni egy szerencsétlenbe, akit 0 kihívással szétlőttünk aztán tovább, talán az egyik legunalmasabb dolog volt, amiben részt kellett vennem valaha.

Új hozzászólás Aktív témák