Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Volt korábban szó róla, hogy vajon ez lehetséges lesz-e:

    Nagyítás

    Én azt hiszem, hogy Cutlass-nél ez 6DOF-ban a hátramenet.

    Sokan sírnak, hogy a Cutlass nem igazi kalózhajó, hogy alul fegyverezett és gyenge, Szerintem -és a stat-okból is ez látszik- a Cutlass fegyvere a manőverezhetőség. Hogy olyan fordulókat lehet vele tenni, amivel méregdrága rakétákat lehet lerázni.

    (#16213) mrfire: Eredeti - fordított.

    "Raktér Ismertető: A Reclaimer egy nagy hajó! A belső tér zömét a feldolgozógépek és a hulladékfém foglalja el. Mindazonáltal van egy nagy raktere, ami használható hagyományos szállítmányozásra. Jelenleg folynak a hajók pontos, játékon belüli mérései, ezért a régebbi hajók rakterére vonatkozó adatok változhatnak. Számítsatok rá, hogy néhány hajó raktere nőni fog, ahogy a ‘papír tervekről’ átállunk és meglátjuk, hogy mi is fér valójában a 3D modell belsejébe. A szándék az, hogy a Banu Merchantmen, a Hull C és a Starfarer több ‘hagyományos rakteret’ kapjon, mint a Reclaimer, amit a Caterpillar és végül a Freelancer MAX követ majd."

    "Első hozzászólás: MRF1RE"

    (#16214) Drenadar: Hol van még karácsony... :P

    Én örülnék neki, ha megmaradna. Legalább addig, míg AC-ban ki tudom próbálni... ;]

    Attól függ, mit fuvarozol. ;) Azért az upgrade-ek nem lesznek annyira drágák, és elsődlegesen a fapados reaktort kell csak kicserélni, hogy bírja szuflával. Nem kell a méregdrága, egy felső-középkategória már elég, hogy a tornyok ne fulladjanak ki.

    Vagy be lehet számoltatni a reaktor árába.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák