Hirdetés
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
Kobe
veterán
Nem valtoztat semmit, csak a hangerot szabalyozza. A sisterges es alacsony minoseg ugy tunik ugyanugy megmarad a legtobb olyan zenenel amit hallgatnek.
Mindegy, egyelore marad az mp3, flac telorol. Technikailag ugysincs olyan sok difi es idomegtakaritas akozott h spotifybol keresem ki es toltom le telore vwgy a geprol usbn keresztul.
-
-
HollyBoni
veterán
Nekem az utóbbi 2 évben az összes android és app verzió alatt ezt csinálta, még elég extrém esetekben is. 2-300mb hely van a telefonomon, SD kártyán 2-3gb, erre elkezdi telefon memóriára tölteni a számokat...
Igazán megcsinálhatnák már, nem értem miért lenne olyan bonyolult hogy te választanád ki hova akarod tölteni a zenéket. -
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Nekem Hardverapróról van feltöltőkártyás. Hogy hogyan azt nem tudom mert csak a kódokat kaptam meg privátban.
"Feltöltőkártyás Premium-előfizetésed 2017. 04. 09. napján lejár. Ha előfizetsz a szolgáltatásra, egy pillanatra sem kell nélkülöznöd a zenét, és nem kell majd minden hónapban feltöltened az egyenlegedet."LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
bandi0000
nagyúr
Persze lementettem őket, de ha pl a netet kikapcsolom akkor nem megy a zene, ha bekapcsolom akkor sem megy, viszont amint megnyitom a spotifyt akkor megy a zene ofline a telefonrol, tehát nyilván amig nem ellenőrzi az előfizetésem nem engedi használni az offline zenét
Viszont van egy kapcsoló spotifyban hogy offline legyen e, arra vagyok kíváncsi hogy többet fogyasztja e a netet ha nem rakom offline modba, viszont nem a spotifyn hallgatom a zenéit hanem a telefonrolXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
de az csak spotify-re lehet felhasználni
offline-nál meg talán tök 8 ez
Amúgy aki használja a widgettet, és ha bezárja magát a spotify-t annak is azt csinálja a widget hogy vagy üresnek mutatja magát vagy nem játssza le a zenét addig amíg meg nem nyitja a spotifyt és onnan el nem indítja a saját zenéit?
Xbox One: bandymnc
-
Keem1
addikt
Azért nem, mert albumokat is le tudsz tölteni pl. Szerintem a számokon kívül bármilyen listát, gyűjteményt, albumot lehet offline tölteni. Ja, és a saját gyűjteményedet egy kattintással is letöltheted. Bár ez nekem nem opció, mert van benne vagy 2000 dal
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
mzso
addikt
válasz
Aweriot #1015 üzenetére
A fizetős szolgáltatás dupla bitrátát ad. Offline zenehallgatást. Bármely szám meghallgatását, bármennyi átugrást mobilon is. A kettő messze nem ugyanaz...
"Egyébként most tényleg havi 1500HUFot nem lehet kifizetni?"
Ha minden szir-szarra fölöslegesn kiadok 1500-at akkor hamar elfogy a pénz...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Aweriot #1019 üzenetére
Úgy látszik, hogy van akinek ennyit nem ér meg, vagy nem engedheti meg magának, mert kell sok más dologra neki, és úgy van vele hogy netről lopni még mindig jobb, mint nem behúzni mondjuk a doboz cigit...
szvsz ennek az egész témának tiltottnak kellene itt lennie, kezdve a torrenttel (jah ez már tiltott is) folytatva ott hogy egyesek családdá szerveződnek...
+1 gondolom azok akik kijátsszák a rendszert lennének leginkább felháborodva, ha az ő munkájukat nem fizetnék ki teljes mértékben
[ Szerkesztve ]
Alienware 13 R3 & :) Xiaomi Minote 10
-
mzso
addikt
válasz
Aweriot #1019 üzenetére
Mondjuk, mert tróger az összes és csicska tömörített formátumban teszik közzé. (még a spotify a legkevésbé rossz)
Meg ugye nem is tudod manipulálni az univerzálisan tróger gánykupac, laposra masterelt zenét. Ha meg meg van a fájl rá tudsz ereszteni egy declippert.
Tag-eléssel meg csak azok szoptak valaha is akik tróger helyről szerezték be.
-
devil-k
veterán
válasz
Aweriot #1032 üzenetére
Megpróbálja később és haladékot is kapsz. Nekem volt úgy, hogy 10 napig nem rakott vissza "free"-be. Bár ilyenkor célszerű azt csinálni, hogy amikor kerül a kártyára pénz, akkor arra a napra módosítod a "levonást" is, mert a Spotify nem fogja megterhelni előre a kártyádat.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Jár valaki a BME-re a PH!-sok közül?
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- [Re:] Akciófigyelő: Még mindig tart a karácsonyi leárazás a Vodafone-nál
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- [Re:] Odroid xu-4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: SIMON PLASTICS KFT.
Város: Kőszárhegy
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest