- DIGI internet
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Hát az itthoni Netflix-hez képest a Spotify azért nem rossz. Videó engem is hidegen hagy, többi dolgot meg mind megkapjuk szerintem.
Nagyon megörültem a Netflix-nek, 1 hónapos próbaidővel meg is lestem de valami katasztrófa. A cuccok kb 90%-a nincs fent, semmit nem találtam meg amit kerestem.
A netflix talán legnagyobb sorozata, a House of Cards nem elérhető itthon... Komolyan? És ez csak egy a sok közül. Nem értem miért csinálják ezt, valami jogi galiba?[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
A legnépszerűbb sorozatok és filmek nagy része nincs fent. Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják. Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.
Én személy szerint nagyon örültem volna egy teljes Netflix-nek. De itthon valószínű az ország fele azt sem tudja mi az.
[ Szerkesztve ]
-
lappa86
aktív tag
válasz HollyBoni #651 üzenetére
House of Cards már van itthoni Netflixen is.
A Spotifynak azért lehet erősebb kínálata nálunk, mert zenestreamingből több is van, és mivel mind megegyezett a nagyobb kiadókkal, ezért nem kínálatban, hanem a szolgáltatás minőségében versenyezhetnek. A Netflixen kívül viszont nincs más globális videóstreaming, ráadásul mivel saját maga is állít elő saját tartalmakat (nem is akármilyeneket!), ezért a kiadóknak a tartalomelőállításban közvetlen riválisa, ami miatt a velük való megegyezés igen bonyolult. Amíg a Hulu vagy a Crackle, esetleg más videóstreamingek is globális terjeszkedésbe nem kezdenek, addig én nem is várok jelentős változást.
Always with the negative waves.
-
SidCorky
őstag
Hello!
iPod Nano-n (az újon) tudok valahogy Spotify-t használni? Gondolom appot nem nagyon lehet rá varázsolni, de a Spotify-n elmentett zenéimet rá tudom syncelni az iPodra offline hallgatásra?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Ezt én is megtaláltam, erre lettem volna kíváncsi hogy próbálta-e már valaki. Csak úgy venném meg ha ez működne...de ha nem hát nem Igazából van androidos telefonom, azon hallgatok zenét, ez csak melóba kéne mert hivatalosan nem lehetne kamerával rendelkező eszközt bevinni. De akkor marad a sunnyogás mint eddig
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Már jó ideje használom a spotit de most váltanék prémiumról a családi csomag részre. Ez hogy zajlik? Mikor tudom megadni azt, hogy kinek az acc-val legyen úgymond összepárosítva?
-
Keem1
veterán
válasz beholder00 #664 üzenetére
Kifizeted, utána kér x db e-mail címet. A címzett rákattint, ha van már fiókja belép és ráteszi a családi prémiumot. Ha új felhasználó, akkor meg regisztrál és úgy kapja meg a prémiumot.
Meglévő prémium fiókot nem enged hozzáadni, ilyenkor előbb a címzettnek azt le kell mondania.
[ Szerkesztve ]
-
patow
senior tag
Sziasztok nem tudom lehet hogy kicsit elszúrtam valamit mert probálgattam a spotify-t és valamilyen egyhetes prémium szolgáltatásra rá ókéztam aztán ezt írja: Feltöltőkártyás Premium-előfizetésed 2016. 03. 21. napján lejár. Ha előfizetsz a szolgáltatásra, egy pillanatra sem kell nélkülöznöd a zenét, és nem kell majd minden hónapban feltöltened az egyenlegedet. Azt szeretném kérdezni hogy ez mennyibe kerül nekem és egyáltalán honnan vonja le tőlem ha fizetni kel érte ,és ha lejár az egy hét akkor mi történik mert igazából nekem nincs szükségem rá. A választ előre is köszönöm.
-
unravel
őstag
Tökre jó hogy:
hétfőn - Discover weekly
szerdán - Fresh finds
pénteken - új megjelenésekBrowse-ban mindig taláni valamit. De ha mégsem akkor lehet hallgatni a jól bevált kedvenceket.
¯\_(ツ)_/¯
-
taki01
őstag
Sziasztok,
Valaki már kipróbálta ezt a családi opciót ha igen akkor hogy működik mindkettőnknek saját fiókja lesz vagy az enyémet tudja majd használni? [link]
-
törölt tag
Sziasztok, előre is sry, de gyorsan kéne válasz és nem tudom végig bogarászni most a fórumot. :/
A lényeg, ha előfizetek premium szolgáltatásra, akkor ps4-en tudok-e stream-elni úgy, hogy nem állítja le a spotit a konzol? -
Kobe
veterán
Sziasztok
Valahogy me lehet oldani spotifyal, hogy olyan random lejatszasi listat csinaljon, hogy pl keveri az osszes, kedvencekbe felvett eloadoktol elerheto szamot ?
Vagy esetleg hozzatesz meg ajanlasokat ? Nem sz ilyen 30-40 szamos heti listakra gondolok, hanem valami olyasmire ami a kedvencek alapjan csinal valami stilusnak megfelelo kibovitett random listat ? -
lappa86
aktív tag
Nincs ilyen lehetőség, a kedvencnek bejelölt számokat meg tudod hallgatni random lejátszási listaként, de nem rak hozzá ajánlást.
Talán a Rádió az, ami a legközelebb áll ahhoz, amit szeretnél, az rak be kedvencnek jelölt és nem jelölt számot is, de ott meg műfaji megkötések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem lehet észrevenni a minőséget a FLAC, mp3, aac és az ogg között.
Nekem 5e Ft-os "óccó" fejesem van.
Szintén Androidon hallgatom nap közben.
Van különbség mp3 és flac között. Utóbbi előnyére. Erre véletlenül jöttem rá, amikor megvettem Monte Pitman (Madonna gitárosa) lemezét, és behúztam a gépre flac-ben, és áttettem mp3-ba is, majd véletlenül a teljes könyvtárat tettem át flac-estől mp3-mastól a telefonra.
Lejátszáskor meg néztem, mint a luki nyúl, hogy minden szám kétszer van meg, az egyik jó, a másik meg "hogyszólmár'..."B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
lappa86
aktív tag
Ha jól értem, akkor te konvertad át mp3-ra? Nem lehet, hogy rossz minőségű lett az az mp3?
Egyébként flac és (nomális minőségű) mp3 között tényleg alig hallani különbséget, pláne mobilon olcsó fülhallgatóval. Ha te vakteszt alapján is kihallod a különbséget, akkor örülj neki, abszolút vagy ahhoz közeli hallásod van.Always with the negative waves.
-
Keem1
veterán
Én bevallom töredelmesen, nem igazán hallok különbséget egy jó minőségű (gyári) mp3 és flac között. Épp ezért, mert nincs tökéletes hallásom, nem is használok vérprofi cuccokat. Megelégszem egy jobb okostelefonnal, Spotify-jal és egy 10 ezer forint alatti (kategóriában minőséginek számító) headsettel. Annyira azért adok a dologra, hogy nem húszforintos telefonnal, ingyen hozzámvágott fülessel és rettenetesen rossz hallgatnivalóval kínzom a fülem. Az én értelmezésemben, számomra a fentiek minőséginek mondhatók, így elégedett is vagyok a zenelejátszásom valamennyi elemével, hozzávéve a fülemet is.
Ettől függetlenül simán elhiszem, hogy van, aki hall különbséget a legjobb módon előállított mp3 és a flac között.[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
Szia!
Olyat lehet csinálni, hogy
1, készíts egy új mappát (ctrl+shift+n)
2, csinálj bele egy új listát (ctrl+n), tedd bele a saját kedvenceid
3, keress zenei ízlésednek megfelelő playliste(ke)t , mondjuk olyat ami gyakran frissül, (tuti hogy van), azt is szórd bele a mappába.Ebben az esetben megvannak egyben a kedvenceid + ajánlások, és ha a mappára kattintasz kettőt akkor a benne lévő számokat tudja random megszólaltatni.
¯\_(ツ)_/¯
-
lappa86
aktív tag
Így van, én is pontosan így vagyok ezzel.
unravel #683: És a 90%-uk csak placebo, azért hallják jobbnak a FLAC-ot, mert tudják, hogy az FLAC.
-
Kobe
veterán
Otlet hogy ez a nyamvadek app miert felejti el a koveteseket, kedvenceket folyamstosan ? Reebben volt 1* telepitve, bejeloltem 2 eloadot, az mindig ott van a listaban, az osszes tobbi meg mindig eltunik....
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
beholder00
tag
Gyerekek, az megvan h: megy a premium acc lejár ugyebár adott hó végén és ha a pc-t még hibernáljátok akkor marad továbbra is premium? Legalább is legutóbbi előfizetésnél ez volt, most nekem napokba fog lejárni, újra ki fogom próbálni #magyarmegoldások telefonra enélkül is megvenném
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz beholder00 #693 üzenetére
lol ez szerintem kamu.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
icons
addikt
Üdv!
Aki Facebook-kal szokott belogolni: működik nektek?
"The username or password is incorrect. (Error code: 3)"-as hibát kapok, a play.spotify.com is azt írja, hogy "incorrect username and password", úgyhogy arra tippelek a hiba nem az én készülékemben van.
(mindeközben a FB teljesen jól szuperál)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest