Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Balcsix #6405 üzenetére

    Régen volt egy "Show unavailable/unplayable songs" opció, ami azt vezérelte, hogy a rendelkezésre nem álló számok (pl. amiknek az adott régióban nincsenek meg a jogai) kiszürkítve jelenjenek meg, vagy hiányozzanak a listákból/albumokból. Ezt az opciót a pc-s alkalmazásból kivették, mobilon még megvan.

    Hogy van-e köze a "nem szeretem"-hez, azt nem tudom, de vizuálisan mindkettő ugyanúgy jelenik meg (kiszürkítve). Nekem régen be volt kapcsolva ez az opció, és látom is a kiszürkített számokat windows app-ban (a lejátszhatatlanokat is és a nem szeretem-ként megjelölteket is.) Kikapcsolni viszont nem tudnám. (Amúgy kb. egy éve a kiszedett opció kapcsán azt írták, hogy PC-n fixen láthatók lesznek a szürke számok, de a Spotify hetente variálja az UI-t, szóval ez változhatott.)

    Ha van kedved kísérletezni: [link] - ezen az albumon a disc1-en 12 szám van, amiből (Mo-n) öt szürke. (A linket a windows app-ban be kell másolni a kereső ablakba és enter.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák