Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    Sziasztok,
    Segítséget, ötletet, tippet szeretnék kérni.Nem akarok OFFolni, de itt aktív felhasználók vannak és a gyakorlati oldalról szeretnék kérdezni.
    Feleségem szépségszalonjában szeretném, ha spotify-ról tudnának napközben zenét hallgatni, meguntam már, hogy én gyártsak egyfolytában pendrive-okat tele mp3-akkal, hogy legyen változatos és mindig friss a zenei kínálat. :)
    Spotify előfizetésemet családivá fogom alakítani és mehet a buli. Csakhogy, jelenleg egy mini hifit használnak, amihez valamit hozzá kellene kötnöm.
    Első gondolatom egy 40-50 e értékű alap, de megbízható Samsung tablet, amire az androidos alkalmazást felhúzva szólna a muzsika, 3,5mm jack kimeneten menne a jel a hifi erősítőre. - kicsi, olcsó, egyszerű megoldás, de nem hinném, hogy lesz idejük mindig figyelgetni, hogy ne lógjon évekig a töltőn a tab...

    Aztán eszemebe jutottak a mini PC-k, mint pl a NAVON,a billenytűzet egyébként nem lenne indokolt, de utána olvasva itt azért hiányzik a support, van, hogy nincs audio driver hozzá stb... (olcsó hús)

    Pár napja a gearbest dobta fel ötletként a PIPO X9-et ami érdekes szerkezet, az USB portok egyéb külső bővítésre is szabadabb lehetőséget adnak, ennek nem gáz ha éjjel-nappal be van dugva, és a van LAN port is.

    Egyéb média boxokat nem is kerestem, mert a kijelzőre szükségem van és nem akarok butított spoty felhasználói felületet adni nekik.

    Kedden jön a UPC bekötni egy alap 30 MB-os netet, lesz wifi opció (majd meglátjuk mennyire stabil).
    Milyen eszközt javasoltok erre a célra? Semmi más nem fog futni rajta, tehát nem kell erőgépben gondolkodni és a helytakarékosság sem hátrány.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák