Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz lord_m #16973 üzenetére

    Szerencsére igen, kettőt is vettem, úgyhogy köszi mindenkinek :R

    #16974 MittuDomain_ De ez csak az érlelt sajtokra igaz? Hallottam már ilyesmiről egyébként, csak fura, hogy van, ahol feltüntetik, máshol meg nem. A párom laktózmentes étrendet kell, hogy kövessen, és emiatt egyébként sem mindegy, mit veszek.

    #16975 ELG Milyen körülmények kellenek amúgy ehhez? Gondolom a csomagolásból ki kell bontani, de utána? Szabad levegő, hűtő (párás), szobahőmérséklet...? Bár valószínűleg hamarabb el fog fogyni, mintsem elindulna a process :))

    #16965 bul07 Ugyanez a bajom a nagy palackkal. Párszor ki-be teszed a hűtőbe (főleg, ha vízszintesen), nagyon visszaesik a szénsav tartalma. Sajnos nagyon szeretem a kólát, de csak a Coca-t, és kicsit örülök is, hogy nagyon drága, mert így a fogyasztásomat gyakorlatilag nullára visszaveszi (kivétel céges rendezvények, tréningek, szülinapok, stb. ahol ingyen van :D). Eddig nem vettem észre, hogy az íze változott volna. A Pepsivel pedig az a bajom, hogy ezeket a relatív új ízeket csak cukormentesben adja (ami számomra alapból is ihatatlan, minkét márkából). De miééért? Ha már xar, legyen igazán xar? Coca-nál is ez van. Pl. a vaníliás cola csak cukormentesben van. Németországban dolgozik egy családtag, 2 hetente jár haza, ott van nem cukormentes vaníliás Coca is. Nekik lehet :(((

    #16961Top cat Ezmegmiez? :))

    #16941 st6969 Ma korán mentem a Lidlbe (7 óra előtt), kabátot venni a lányomnak ("téli"...aha, őszinek is halvány :(((, de mindegy, átmenetinek jó lesz, elhoztuk, ha már felkeltünk korábban), mondván, ha munka után megyek, biztos nem lesz már... Ha már ott voltunk, direkt elmentem a hatósági áras tej felé, hogy mi van kora reggel...mivel eddig csak a címkét láttam, alatta üres volt (az az egyébként is picike hely). Ma már a címke sem volt kint, sem üres hely, nem hogy maga a termék :Y Ilyet se láttam még, lehetséges, hogy tényleg az a képlet, hogy büntetéssel is megéri nem kirakni.

Új hozzászólás Aktív témák