-
IT café
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
Régen mindig lidlist vettem, és volt benne barna nádcukor. Meg emlékeim szerint némi olaj is, ahogy a képen is. Akkor hagytam abba, mikor hidrogénezett valamit is tettek bele.
Mióta vettem kuponos robotgépet Philipsnél, megcsinálom magamnak. Pár perc az egész, olcsó, finom ,egészséges.[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
Philips konyhai robotgép aprítójával addig aprítom a mogyorót, míg a végén krém nem lesz belőle. 100 % mogyoróvaj.
Magamnak szoktam beletenni minimális eritritet és hidegen sajtolt mogyoróolajat, amiben elolvadhat. Nagyon keveset. Tesómnak pl. semmit.
[link]
Nagyjából így.
Pennyben akcióban sokszor 800 Ft/kg a pörkölt mogyoró, még egyszerűbb.[ Szerkesztve ]
-
Beszállok egy sparossal: földimogyi 82%, napraforgó étolaj, szőlőcukor, hidrogénezett pálmazsír, só.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz fateless #3023 üzenetére
Meg a bundás kenyeret. Viszont a káposztás tésztát én is úgy szeretem, meg borsosan.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
őstag
Hmmm. Én darált mákot veszek. Mit nem tudok?
-
w.miki
veterán
válasz sambenez #3026 üzenetére
...meg ki tudja mit tesz még bele a
háttérhatalomgyártó
Egyébként én úgy tudtam, hogy kávédarálón is lehet mákot darálni.
Lidl-ben múlt héten volt akciós. Ha tévedtem, 2 hónapon belül visszafizetik az árát.
(Lehet régebben volt...)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #3033 üzenetére
Persze. És ezek semmiképpen nem tűnnek fel senkinek a mákos gubában? Nem irígylem az ízlelésedet, ha neked nem. Lécci olyat írj, ami megfelelő.
MADcat: OK
[ Szerkesztve ]
-
-
bhonti
aktív tag
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
bugizozi
őstag
válasz lord.lakli #3042 üzenetére
+1 nem az aprított tonhal kategória, hanem rendes filé van benne.
Ismerem a Rio Mare-t, ettem már, talán finomabb is mint ez (bár lehet hogy csak bemagyarázom magamnak hogy az a best) viszont ár érték arányban ez sokkal jobb(an megéri nekem)
~2500 Ft / kg vs 12000 Ft / kg (ha mondjuk kínaiban veszed akkor is kb fele annyi, 6k / kg)VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
grizlisandor
veterán
válasz bugizozi #2998 üzenetére
Nálunk most Valentine's Mogyoróvaj[link] van, nem adtak pluszba hozzá semmit és finom.
-
bugizozi
őstag
válasz grizlisandor #3044 üzenetére
Köszi a tippet!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Gézengúz
addikt
Lidl fűmag 2kg, 1400 környéke. Lassan 1kg-t se kapni ennyiért.
-
hangyász2
aktív tag
10-étől Lidlben lesz 28 napig érlelt ír bélszín 3945 Ft/kg-ért.
-
naga
senior tag
Ma láttam, Tesco Vecsés és M5-ben is, de szerintem máshol is.
4x1,75l Coca-Cola (karácsonyi csomagolás, lejárat április/május) 909Ft kiárusításban
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest