Új hozzászólás Aktív témák

  • Clark

    10/9
    Ez valami hihetetlenül jó volt! Nem, nem kell skandináv fannak lenni, ahhoz hogy az ember élvezze. Sok sorozat esetében használták már a 'dramedy' kifejezést, de azt hiszem én ezt a miniseriest bélyegezném be ezzel a szöveggel.
    Ugye Clark Olofsson, hírhedt svéd bankrabló és megszökő művész ihlette a "Stockholm-szindróma" nevű betegséget, az alapján ahogy bánt a körülötte lévőkkel. Ez be is van mutatva elég lehangolóan, de amire ki van hegyezve: 'go with the flow' életfelfogás, bujaság (nem viccelek: rohadt szemérmetlen a sorozat^^), manipuláció és nem kevés humor! Konkrétan el se hiszem, hogy ez Netflix, pedig az.

    Nincs benne: kvótanéger, meleg szál! (Nem vicc!) Sőt, mai propaganda témák se! Az egyetlen force-olt netflix pillanat az 3 másodpercig tartott (mutatnak egy autót BLM rendszámmal, de utána vált is a kamera)...és igen ezt úgy gondolom fontos megemlíteni a Dahmer balhé óta.

    és ami 10/10: Bill Skarsgård, valami eszméletlen. Ezer arca van, és mind az ezret megmutatta a sorozatban. Nincs olyan érzelem, vagy idegállapot amit nem mutatott be és játszott 10/10-re. Nem épp egy karakterszínész alkat az tuti. Remélem legalább jelölik EMMY-re, bár "ismert" okok (nem, bőrszín) miatt ugyanannyi rá az esélye, mint Antony Starr-nak a The Boys-ból. Ez Bill srác akkorát fog még menni, és alig várom, hogy lássam még hozzá méltó szerepekben. :R

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák