Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz k-adi #69681 üzenetére

    Minimális Clone Wars és Rebels dolgok:

    Használni bárki használhatja, de birtokolni (és ezzel a Mandalor uralkodójának lenni), csak birtokolhatja aki harcban elnyeri. Illetve hivatalosan a Darksaber az, azt megalkotó első Mandalori Jedi, Tarre Vizsla leszármazottait illeti meg (vagyis a Vizsla klán). Vagyis ők bármikor igényt tarthatnak rá. A Book of Boba Fett-ben Paz Vizsla ezért hívja ki, hiszen az ősi törvények szerint őt illeti meg. De mivel Din Djarin legyőzi, így jelenleg ő Mandalor uralkodója

    Bo-Katan azért se akarja csak úgy elvenni, mert korábban már kétszer is elvesztette az uralkodói címet. Először nem is birtokolta, de ez még nem lett volna akkora gond, lévén ő részben a nővére nyomdokaiba szeretett volna lépni és egy demokratikus Mandalort épített volna fel. Sajnos ezt nem tudta megtenni, mert pont miután felszabadították Manadalort, életbe lépett a 66-os parancs és megalakult a Birodalom. Ő meg mivel nem volt hajlandó elismerni az Uralkodót ezért elveszítette a bolygót.

    Később pedig bár hozzá került a Darksaber, mint ajándék azért, hogy egyesítse a klánokat a Birodalom ellen. De mivel nem harcban szerzet meg, így a klánok nem fogadták el őt mint vezető.

    Ezért se hajlandó elfogadni, és ezért is hagyták ott egyedül a többiek, mert nem ő szerezte meg Moff Gideon-tól. Az a természete, és felfogása ami még régen volt (lényegében amikor megismertük a Clone Wors-ban, még szemrebbenés nélkül megölt volna bármilyen Jedi-t... pl. Anakint és Ashoka-t is) már rég a múlté, így nem fogja csak úgy kihívni Din Djarin-t (nem kell megölni hozzá, csak elég legyőzni).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák