Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Disenchantment - Eleinte unalmasnak találtam, de étkezés mellett lassan elnyammogtam rajta. A 7. résznél viszont szépen beindul, korrekt sztorivá kezd formálódni a most már hosszú felvezetésnek tűnő kavalkád és fel is gyorsul, tartalmasabbnak érződik.

    Picard - (első 7 rész) Nagyon kellemes meglepetés. Még a "vén cowboy-ok nyara" alaphangból is tartalmas és izgalmas, mozgalmas dolog bontakozik. Kb. valami ilyesmit reméltem annak idején a Discovery-től (a nosztalgiát kivéve, de az egyelőre itt sem zavaró), amiben aztán hatalmasat csalódtam. Emlékeztet a gyermekkorom régi Star Trek sorozatainak hangulára, de kellően "modernizált", főleg a látványvilág (a 4k-t egyáltalán nem hiányolom, szép tiszta, részletes a 2k kép, jók a jelmezek/díszletek és effektek is, bár azt nem egészen értem, miért nem csináltak inkább valódi HDR verziót, ha már a kültéri napos jeleneteken sokszor egy erős hamis HDR hatású bloom effekt ragyog...). Illetve azért is külön köszönetet illik már manapság mondani, hogy ez nem egy 'olyan' kampányfilm lett, így többek közt szerepelhetnek benne szép színésznők is. :DDD A tradicionális Star Trek filozófia egyszerre van jelen töretlenül az öreg kapitány szájában (de nem zavaróan túlharsogtatva), és közben kellő kritika elé is állítva azzal, hogy hova jutott mégis a világuk, és hogy halnak ki a generációjukkal együtt a régi eszmék. Nagyon tetszik ez a romulán, borg, AI szál egyveleg, amitől meg van benne a kellő "sötétség" is. Szóval messze nem csak "parádézik egyet a régi szereplőgárda", bár a vége még lehet kellemetlen meglepetés (de várom).

    (#49826) jonnyjoker01 - Szerintem ember és hangulat függő is (The Office). Annak idején, mikor keményen depis / szociális fóbiás voltam, sokszor szorongtam rajta, nem poénnak éltem már meg a "megaláztatásokat" (de megszokásból végignéztem, az elején még szórakoztatott).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák