Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz updog #46969 üzenetére

    Időbevándorlók (Beforeigners) S01E02

    Egy kicsit kuszán indított a rész, de az előző végén is valahogy kicsit olyan randomnak hatott nekem hogy kitalálta Lars hogy hálóról van szó, és most már rögtön tudják hogy mit kell keresni.

    Ezt leszámítva nagyon tetszett a folytatás, erre vártam, előkerültek az (idő)bevándorlás hétköznapokra gyakorolt hatásai (pl. hogy itt nem is fejthetem ki mire gondolok, mert ez nem politika topic :DDD ;] ), és egy csomó olyan kérdés merült fel, amikre most már tudni szeretném a választ (és szerencsére nem estek át a ló túloldalára ezzel). Voltak jó poénok, érzelmes részek, és Lars és Alfhildr párosa szuperül működik (kicsit unalmasabb is volt a rész első fele, amikor nem voltak összezárva).

    A cliffhangertől pedig konkrétan borsódzott a hátam (sajnos feleségem letörte a lelkesedésem, mondván, OK, hogy nem az érkezéskor halt meg a nő, de hát eleve honnan vették hogy egyébként tényleg akkor halt volna meg, csak tippeltek, nem?).

    Fő kérdés hogy Neve és HC(?) lesznek-e a főgenyák, és kik azok, akiknek ők is csak jelentenek? És persze mit szólnak hogy lekapcsolták a két cromagnon securityt meg a csajokat...

    És akkor most megint lehet várni egy hetet.... az első két rész alapján ajánlom mindenkinek hogy adjon a sorozatnak egy esélyt. A zenéje pedig külön elsőrangú (továbbra is).

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák