Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Tegnap este vegeztem a Stranger Things S02-vel.
    Elegge vegyesek az erzelmeim, de azert a jobbik fajtabol. Ami jo volt benne az nagyon jol sikerult. Egyes jelenetek akar szereplok miatt akar a helyszin vagy cselekmeny miatt, onkentelenul is fulig vigyort csaltak az arcomra. Peldaul Hopper szerencsetlenkedese a gyerekekkel az elso reszben, a moziban a Vissza a Jovobe, a duett, stb.. Lehetne sorolni egy darabig. Amik benak lettek ugyanezen indokokbol, azok sem voltak katasztrofalisak, inkabb csak amolyan kissebb facepalm kategoria.
    Gyerekek kozul egyertelmuen Dustin, Max, es Lucas akiket jonak tartok, a tobbiek inkabb a kozepest hozzak.

    Persze most hogy ujra a vilagpolitikaban az oroszok lettek a fo mumus, ezert sajnos ez a narrativa ide is bele kerult, szerintem foloslegesen. Ezek a hallasbol leforditom az orosz kodot es meg ki is talalom mit jelent marhasag mar kicsit sok volt. . Na mindegy. Azert meg nem dobok ki egy mercit mert valaki behorpasztotta... :D

    A trukkok java reszet eleg sokaig bamultam ugyhogy nagy meglepetesek nem ertek ilyen szempontbol, de jo volt vegre megerteni hogy pontosan hogyan is kapcsolodnak ossze azok a snittek. Nemelyik trukk kisse benara sikerult, de azok nem tolunk jottek hala istennek.
    Egy szo mint szaz, nekem bejott. Lehetett volna jobb is de boven az ajanlott kategoria.
    7.5/10

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák