Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Léolo #42305 üzenetére

    Már én is leírtam egyszer, hogy részemről nem volt oké a harmadik évad, de most csak erre a hetedik részre kitérve...

    Ez a szülés is csak töltelék lett végül, lehet, mert valami nagyon drámait akartak, végül az egész egy totális baromsággá fajult. Tibi ki akarja nyírni Attilát, végül, Jankán kívül mindenki verekszik mindenkivel.
    De a végén együtt énekelnek a farfekvéses babának! WTF?
    Voltak benne olyan részek, ami néha-néha hasonló volt, mint az előző kettő, de inkább csak súroltak.
    Anger nélkül ez lófütty és nyilvánvalóan a második rész ezzel zárva is lett, aztán nyomásra elkészült a harmadik, amiről szentül megvoltak győződve, hogy jobb lesz/lett, mint az első kettő.

    Igen, az első kettőnél a faszbukon csak dicséretet kaptak, a harmadiknál viszont már az első nap kapták, hogy ekkora baromságot kár volt forgatni, persze a dicséretek mellett, mert az is volt sok, de csak pár napig olvastam, azóta nem tudom, melyikből mennyi van...
    Én, nagyon vártam, de ez csalódás volt nekem is. Operatőri munka profi volt, az hétszentség. Nekem ez inkább 3-4/10-ből. Semmivel sem több.
    A vége meg úgy el lett cseszve, hogy az már kiábrándító. Pénzégetés, mikor a legnagyobb szükség lenne rá az eltűnéshez, ehelyett szinte koldusként élünk egy panelban. A nagyon durvának feltüntetett és politikai kapcsolatokkal is rendelkező bűnözök, akiket sittre juttattak ezek után biztosan megbocsájtanak...Áhh.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák