Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz oriic #22231 üzenetére

    Na mivel nem tolonganak íme:

    Röviden: ez baromi jó volt, viszont van egy olyan érzésem, hogy aki nem tapasztalt a pilotban látott dolgokat és/vagy nem elég nyitott, az nem fogja érteni és/vagy értékelni a történteket, nem hogy érzékelni.

    Hosszabban spoileresen, óvatosan az egérrel: amit a trailerben láttunk, bizony az a hangulat itt is megvan. Annyi eltérés van, hogy nem párokban vannak jelenleg az emberek, hanem bárki képes bárkit random módon érzékelni.
    Az elején rögtön el is lőnek valamit, ami talán nem is annyira spoileres, hogy 8 ember képes érzékelni egymást. Annyi plusz infó ehhez, hogy nem csak 8 ember van, sőt, vannak sokkal fejlettebbek is.
    A téma engem nagyon érdekel, sőt, több is van benne. Ezek lehetnek egyeseknek nem tetszőek.
    A pilot nagyon explicit volt, egyik témát sem takargatják szemérmesen, mutatnak amit csak lehet.
    Ha maradunk a címnél, akkor tényleg inkább érzékelni kell ezt, mert élmény, nagyon szépen megkomponált vágóképek vannak, amit néhol a zenével még tovább tudnak fokozni.
    Ez egy lassú építkezés, de ha ilyen lesz a többi rész is, akkor az utóbbi évek egyik legjobb sorozatát kaptuk meg.
    Annyiban egyet is értek a junkies leírással, hogy a Heroes óta nem volt hasonló élményem. Annak ha a mai napig meghallom a zenéjét, libabőr, úgy néz ki, ezzel is ez a helyzet.
    A szereplők innen-onnan ismerősek lehetnek, csak néhányat nem ismertem fel. Viszont a bő egy órás pilotban nem mutatnak be mindenkit részletesen. 3 ember az, akiről kicsit bővebb háttérinfót kapunk, annak ellenére, hogy mindenki szerepel. FB oldalon vannak fent videók, nagyon jók lettek.
    Nagyon várom a többi részt, valószínű ezt majd lenyomom egyben is egymás után, mert megnéztem újra az első pár percet, és már találtam olyan dolgokat, amikre nem emlékeztem, pedig figyeltem rendesen.
    A nyelvezete egyszerű, van angol felirat, viszont néha elharapnak szavakat, olyan, mintha ki sem mondanák, de nem zavaró.

    Összességében csak azért nem 10 pontos, mert elvből nem adok annyit. :)

    Szerk: próbáljunk meg erről a soriról értelmes, felnőtt módon beszélgetni, és ne alacsonyodjunk le a "voltak benne csöcsök" szintre, mert bár voltak benne párban is, nem erről szól a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák