Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz looser #13020 üzenetére

    Köszi:). Qvänumnál az volt az elméletem, hogy ott van mellette a Vänern, az Oceant pedig Göteborg központjában (a skandináv nyugati parton) főzik és lehet a víz miatt ilyen. Vagy a maláta pörkölése miatt. Passz. Vagy valami más.

    Viszont minden sörükben érezni (ezért gyanakszom a vízre) és egy göteborgi sörkóstoláskor ez volt a legjobb elméletünk, hogy pontosan mi is történik:).

    ---

    Mogyorós kladdkaka, bizony:).

    (#13019) jsk: nem kell azonnal meginni őket ám:) (kivéve csapról).

    ----

    Stillwater extra dry Specialty Grain

    Világos, picit zavaros szín, fehér közepesen dús habbal. Citrus, komló és szaké rizs, picit savanyú. Könnyed és picit vizes test.

    Csúszós könnyed saison megbolondítva szaké rizzsel. Érdekességnek jó, de egyszerű csúszós sörnek a szaké miatt furcsa, komplexitásban pedig közelében sincs a belga saisonokhoz hiába adják el úgy, gyakorlatban inkább egy (egyébként jó de szögegyszerű) kikönnyített APAra emlékeztet szakéval megbolondítva.

    Érdekességként ajánlott ha egy könnyű és egyszerű APAt szeretnél, de egyébként egy nem feltétlenül jó ötlet remek kivitelezése. A 3 euros árát nem éri meg.

    Ez egyébként remekül mutatja, hogy a mikrofőzdék kísérletezése jellemzően érdekes, de nem feltétlenül értelmes söröket eredményez. Plusz azt is, hogy speciális söröknél mennyire egyszerű ratebeer top50be kerülni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák