Új hozzászólás Aktív témák

  • fotobolond

    tag

    válasz 80hun #5756 üzenetére

    Vegyél kezedbe egy Nex7-et és akkor tapasztalod meg mekkora az eltérés, az A6000-n itt nagyon spórolt a Sony. Persze mindez szubjektív, hogy kinek mi számít.

    Az A7 nem olyan egyszerű kérdés. Én a közelmúltban közel 2 hónapot gondolkodjam, hogy eladjam e teljes Nex7 + 4db obis APS-C szettem és beleugorjak egy A7m2-be 2db obival. A 5 tengelyes stabi, az FF szenzor nagyon csábító. Ha azonban megnézed, hogy ez mennyibe is kerül, akkor nagyon gondolkodóba esik az ember és átgondolja, hogy megéri e a váltás.

    Én relatíve sokat fényképezek gyenge fényviszonyok között. Ez az a pont ahol az A7 nem olyan kimagasló. Eleve a fókusz 0 és -1 Fétől indul szemben a DSLR -3 Fé értékével szemben. A 24-70 hordó és párnatorzítása megint csak nem erősíti a kényszert a váltásra. Egy 500ezer Ft-os obit ne kelljen „szoftveresen kisminkelni” és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a sarkokban lágy képet ad. Ahogyan korábban valaki itt megírta egy Zeiss emblémás produkciótól többet vár az ember.

    Jó vonal az A7, de még mindig várni kell szerintem, még mindig korai beleugrani. Persze más a helyzet, ha az Ötös Lottó nyereménye az ember zsebében lapul. :)

    Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj

Új hozzászólás Aktív témák