Új hozzászólás Aktív témák

  • Taci

    addikt

    Sziasztok!

    Anyagi okok miatt meg kellett válnom már több mint 1 éve a szeretett felszerelésemtől (Sony A6400 + Sigma trió). De lassan egyenesbe jövök, úgyhogy újra elgondolkodtam a szett újra vásárlásán. (Kivéve, hogy csak a Sigma 56mm f/1.4-et veszem majd, a másik kettőt szinte nem is használtam.)

    Viszont már amikor megvolt, akkor is vágytam egy jó minőségű (és árban is korrekt) zoom objektívre (a jó minőséget úgy értem, hogy a Sigma objektívek nekem a mérce, és hát azok nem gyengék). Mostanában sokat említettétek a Sony SEL70-350mm-t, néztem jó pár YT-os tesztet, és tetszetős. (Ebben az árkategóriában maradva van még esetleg valami más, amire érdemes lenne ránéznem? Csak fotózni, semmi videó. És ezzel csak táj lenne, max néha portré, ahova ez "kellhet".)

    A kérdésem még az lenne, hogy tudtok esetleg olyan lehetőségről, hogy objektíveket ki lehetne próbálni? Debrecen és Nyíregyháza közt mozgok, és vásárlás előtt szeretném kipróbálni és megnézni, hogy "kell-e nekem" (a Sony SEL70-350mm).
    A Sigma 56mm-t pl. egyből tudtam, hogy kell, mert a legjobb portrés objektívet kerestem erre a vázra, így lett ugye a fix objektív, az 56mm, és így a Sigma.
    De zoom-nál úgy érzem, "nem tudom", milyen és melyik kellhet (lehet, kevés a 350mm. Lehet, kevés a 6.3. Nem tudom.), és hát azért van választék. Ezért gondoltam, hogy kipróbálnám, ha lehet. (Olyat nem csinálok, hogy megveszem, kipróbálom, aztán ha nem tetszik, visszaviszem.)

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák