Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz lenan #3161 üzenetére

    A Sony-nál jól működő PDAF még nagyon messze van ez az EM1-től ami alkalmazástól függően még mindig messze van attól amire egy DSLR képes, talán ezért is nem sietnek a Canikon-nál.

    Biztosan marad az A-mount, ezt már sokszor említették, a belépő és középszintű DSLR-ek amik egyre jobban kiszorlnak a mirrorless-ek miatt de a profi gépek maradnak és gondolom a Sony majd előbb utóbb oda is tervez valamit ha tényleg minden szinten konkurens szeretne lenni (mint ahogy az előbb linkelt cikk is említi).
    E-mount-hoz sose lesz annyi "nagyon" fényerős objektív a méret és súly miatt. Meg úgy egyáltalán nem is lesz annyi objektív, mert ez az A-mount "kiváltsága" marad.
    Attól még, hogy használható az adapter, nem optimális megoldás főleg nagyobb FF tele objektívek esetében.
    A Canon meg a Nikon is csinálhatja majd ezt, hogy marad a foglalat csak EVF lesz és másfajta AF és emellé megy párhuzamosan a másik bajonettes vonal is.

    Ahogy ugyanúgy az EM1 se igazán jó azokkal a nehéz 43 (de optikailag kiváló) SHG objektívekkel mert túl kicsi és könnyű, nem olyan "profi" váz mint az E sorozat volt. Eredetileg tervbe volt véve egy E-7 de elvetették szóval ez jelentheti azt, hogy ez csak a 43 "hattyúdala", és tényleg ebben bíznak hogy ezt el lehet vinni DSLR szintig az m43-al, de egyelőre úgy tűnik, hogy a Sony nem ezen az úton megy, csak biztosítja az átjárást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák