Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Ixion77 #24852 üzenetére

    Egy X1T + X1R kombó ebayről 22-25k +áfa (ha van) + 2-4 hét. Vagy egy TT350S 22k (az is tud vezérlést, igaz nem lehet egy leányálom) + X1R 11k +fa, és akkor van egy kis TTL-es vakud is, meg egy 2-vakus rendszered. De a legjobb lenne eladni az 580-ast és helyette X1T + 350, vagy csak egy 350, ha nem kell off-camera (pedig nagy távlatokat nyit meg a fotózásban, szerintem nagyon hasznos és egy új obihoz képest nem nagy befektetés).

    A telibevakuzott leginkább akkor van, ha túl sok a vaku és gép tetejéről egyenesen az alanyra bármi lágyítás nélkül. Ha plafonra bounce, az már nem néz ki úgy.
    Pölö, ha nem sok a vaku, még gép tetején se lesz telibevakuzott, pl. most hirtelenjében ezt a koncertet mutatom, mindegyiken volt egy kevés vaku, többség egyenesen, néhány plafon bounce. Lenne jobb példám is, de az sajnos se drive-on, se ezen a céges gépen nincs rajta, csak otthon.

    Nincs ellentmondás, adó / vezérlő (transmitter) az X1T vagy master-képes vaku (TT350, 600, 685, V350, V860); és vagy egy rádiós slave vaku (ugyanezek slave módban) vagy vevőre / kioldóra (receiver) tett nem-rádiós vaku.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák