Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Parci #998 üzenetére

    Előbb utóbb szerintem is kénytelen lesz a nikon is aps-c milc-et csinálni. Vajon a fejlesztés megkezdésével megvárják, míg a canon is álló helyből lerajtolja őket? :D

    Gondolkoztam hol lehet az 1-es rendszernek a helye. Arra jutottam, hogy maximum a prémium kompaktok helyett, illetve minimálisan fölötte lehet alternatíva ár szempontból. Kompakttal összevetve baromi jó, lelépi. Feljebb nyújtózva viszont csak alul marad minőségben. A nikon üvegekkel való kompatibilitás ilyen croppal szerintem értelmetlen. Egyrészt nagylátó nem létezhet rá, másrészt a tükrös üveg baromi nagy rajta, a természetfotós telézőknek meg úgyis másra van igényük, komolyabb kezelésű és fogású vázra.
    Na majd, ha a j2 is lebőg, akkor talán 1 év múlva elgondolkoznak.

    Visszatérve a sony-ra jó lenne, ha az évi 1 alkalom helyett gyakrabban jönnének új obikkal. Jó most lesz 3 új obi, de jöhetne januárban is még 3.
    A pd af-ből elvileg nem csak a tükrös obik profitálhatnak, hanem az összes. Annyi óvatosság talán nem árt, hogy nem biztos, hogy az első generációs fejlesztés máris olyan szuper lesz. De a fejlesztési irány mindenképpen jó.

Új hozzászólás Aktív témák