- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Pax
csendes tag
-
Pax
csendes tag
Hát jó lenne ha mondanátok valami okosat, mert bármit írok be mindig ez jön vissza:
Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: ''anca@she.hu”. Tárgy 'Próba', Fiók: 'www.freemail.hu', Kiszolgáló: 'www.freemail.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 553, Hi****ám: 0x800CCC79 -
Pax
csendes tag
A localhostra és a gazdagép nevének beirása után is ezt a hibaüzenetet kaptam:
Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: ''anca@she.hu”. Tárgy 'Próba', Fiók: 'www.freemail.hu', Kiszolgáló: 'www.freemail.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 553, Hi****ám: 0x800CCC79 -
andorpapa
őstag
Én is vodás vagyok, pont ma raktam fel ezt a progit, mert a másik, a PostCast valami miatt nem hajlandó elküldeni pár napja a leveleket, folyton DNS timeoutot ad, pedig próbálkoztam magasabbra állítani az értéket, meg ilyesmi. Tetszik ez az agsmail.
Pax: Win98 vagy WinXP? Win98 esetében a Start menü/Futtatás részhez írd be: winipcfg, majd a További információ gomb, WinXP alatt a Programok/Kellékek Parancssor részénél írd be: ipconfig /all, és itt keress rá a Vodafone kapcsolat DNS címére.
Ha jól emlékszem, valami 10.250.5.1 a cím, de nem tudom, éppen a hálózat másik gépéről írok, innét nem tudom lecsekkolni. -
Pax
csendes tag
Az agsmail telepítése után a kapot instrukció szerint jártam el és ezt a hibaüzenet kaptam: Error detecting DNS server: ipcinfig.exe not found in system folder Please click? button on the right and follow instrucktions.
Ez ha jól sejtem azt jelenti hogy nincs a rendszerben fenti exe file. Hol keressem meg a továblépéshez?
Köszi. -
Den
veterán
Az agsmail kell.
A dns szerver címét úgy kapod meg leggyorsabban, ha az agsmail-ben az options panelen, a general fül alatt levő dns server mező mellett a piros pipára kattintasz, és leokézod. Természetesen élő internet kapcsolat mellett.
A második vodafone-os cikkben egyébként részletesen le van írva minden, képekkel ilusztrálva. -
Pax
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem az argosoftról mind a három letölthetö file-t. Meylik kell nekem, az mspro, vagy a az agsmail, vagy esetleg az msplus?
Mi az a DNS szerver amit be kell írnom? hol találom?
Elnézést ha bárgyunak tünö dolgokat kérdezek, de igazából fogalmam sincs ezekről a dolgokról, de azért megpróbálom ezt a servertelepítést, mert jó lenne megint az outlokról levelezni. Előre is köszönöm. -
andorpapa
őstag
Bizony, működik, valóban sikeres kommunikáció zajlott le két GPRS felhasználó, Den és andorpapa között. Én a PostCast Servert használom, ott nem kellett semmit sem kalibrálni, mindent magától beállított, csak pár helyen volt szükség az ízléshez történő igazításra!
Amúgy ezer hála Dennek a GPRS-szel kapcsolatos segítségeiért! -
Den
veterán
válasz
CsendPenge #25 üzenetére
Ha mindem jól megy holnap, ha nem holnap után. Most váltottam levelet andorpapával a frissen belőtt mélszerveremen keresztül.
-
Den
veterán
Nos az argosoft szerver legújabb verziójának letöltése megoldotta a problémát, azt már _tényleg_ egyszerű volt konfigolni.
-
Den
veterán
Hát fiúk kössz a segítséget, súgóra internetcímre magamtól is rájöttem, megnéztem, _nem_ tudtam megcsinálni, _ezért_ nyitottam a topicot. Mert hogy nem tudom hova milyen ip-t írjak.... odáig jutottam hogy az outlookból küldött levél megérkezik a szerverre, csak az nem tudja tovább küldeni.
Ha esetleg _ebben_ tudtok konkrét segtítséget nyújtani, azt megköszönném.
Az xp-s smtp-hez iis kell azt pedig nem találtam, lehet-e a home kiadás ''hiányaossága''? -
localhost
Közösségépítő
Vagy arról van szó, hogy a vodafone hivatalos álláspontja szerint, jelenleg (!!!) nem nyújt smtp szolgáltatást a gprs ügyfeleinek és e-mail címet sem ad. Ám ha jártodban-keltedben elolvastad a szolgáltatás indulásakor adott voda-illetékes-interjúkat, akkor ott azt mondták, ''nincs, nem adunk, nem nyújtunk'', de majd ''lesz, tervezzük, adunk, nyújtunk''. :)
-
-
localhost
Közösségépítő
Tehát DEN! Ha a google keresőbe beírom a free smpt mail server szavakat bármilyen kombinációban, és/vagy még hozzáírom a download szót is, többezet letölthető ingyenes smtp szerver-re ad találatot.
Jó..jó...jó... tudom, azt kérdezted, van-e tapasztalat. Nálam=0.
Más, szerintem mielőtt megírod a cikked másodok és a többi részét, egyszer fogd magadat és olvasd el, más konkurrens hwsw website-ok idevonatkozó fórumait, szinte mindenhol alaposan túltárgyalják a Vodafone gprs TÉMÁT TELEFONTÖLTŐKÁBELESTÜL, SMTP SZERVERESTÜL Rohadt Caps Lock!). Érdemes végigolvasgatni... -
localhost
Közösségépítő
Ajánlom mindenki figyelmébe, aki levelet szándékszik küldeni:
mail.vodafone.net - megy rajta az SMTP szolgáltatás !!!
---
Nem próbáltam ki , ezt más fórumon olvastam!!!!!!!!!!!!
Ugyanitt mások ezt javasolják, teljes sikerrel használják is: [L]http://www.postcastserver.com/html/download.asp[/L]
De az XP beépített smtp szerverével is megy, szintén mások tapasztalatai szerint. -
Den
veterán
Az új vodafone szolgáltatás előfizetőjeként azzal a problémával szembesültem, hogy smtp szerver híjján csak fogadni tudom a leveleimet, küldeni nem, ahhoz az axelerós előfizetést kell használnom.
Az az elvetemült ötletem támadt, hogy saját smtp szervert telepítek.
Első kérdésem, hogy egyáltalán megoldható e a dolog
Második, hogy első próbálkozásom az argosoft mail server nevü progival tettem, amit azonban nem igazán tudok konfigurálni, ebben is kérnék segítséget, vagy esetleg ha valaki tud egy jobb szervert akkor azt írja meg.
Van valami internetes szolgálltatás amivel a dinamikus ip problematikáját meg lehet oldani. Erről is kérnék infót.
kösz mindenkinek
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest