Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    Sziasztok!

    Vettem 2 db ilyen kártyát: [link]

    Elöljáróban: Eddig nem használtam SD kártyát, mert az előző, első okostelefonom nem volt bővíthető. Szóval nem vagyok képben, ebben a témában.
    Az egyiket a nem rég vásárolt Huawei P9-esembe, a másikat pedig anyám LG K3-as készülékébe. Főleg anyámnál lenne fontos, hogy az app-okat egyből az SD kártyára tudja telepíteni, mert már annyira nincs hely rajta, hogy már nem enged új app-ot feltelepíteni, bár elméletileg még szabad 400MB a belső tárhelyen. :U
    Olvastam olyan leírást, miszerint egy új kártya behelyezése után a telefonnak fel kellene ajánlania, hogy Belső tárhelyként (app-ok telepítésére), avagy hordozható adathordozónak akarja szánni az ember. Egyik telefonnál se jött fel ilyen "ablak". Az LG-nél viszont sikerült már áthelyezni app-ot az alkalmazáskezelőben, de nincs mód, hogy alapból oda telepítse? Próbáltam a Link2SD, de ott meg root hozzáférés-es gondja van.
    A saját telefonomnál pedig próbáltam beállítani alapértelmezett helynek az SD-t, de ekkor se az SD-re telepítette az alkalmazást és az alkalmazást nem is tudtam átmozgatni az SD-re, nem láttam opciót erre.
    Igaz, esetemben, nem létfontosságú, hogy az app-okat az SD-re pakoljam, a "32 GB" belső tárhely bőven elegendői, ha a képeket, zenéket átpakolom az SD-re. Inkább anyám telefonján kellene valahogy megoldani a dolgot, hogy a lehető legegyszerűbb módon, lehetőleg automatikusan az SD-re települjenek az app-ok, mert túlzottan nem ért az okostelefonokhoz, azon kívül, hogy netezik rajta és a többi.
    Biztos, volt már ez téma, de nem nagyon van időm most visszaolvasgatni, vizsgára kellene most is tanulnom.
    Köszi, ha valaki tudna segíteni.

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák