- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fedora Linux
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Family Link
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AdminGen #26551 üzenetére
A két videó más alkalmazással készült.
Az egyik Nandub-al, a másik VirtualDUB-al és eltérő DIVX 5-ös kodeket is használtak. De legalább kiderült, hogy nem a kettős hangsáv okozza gondot.
Maradjunk annyiban, hogy műszakilag hasonlóakDe találtam egy furcsaságot és szerintem ez is okozhat a gondot. Engem meglepett és nem is értem, hogy a meta adatokban H.263-at írtak ami nem DIVX.
És a TV-k... sőt még asztali médialejátszók mindegyike sem tuti, hogy lejátsza így, ha a metaadat alapján dönt.
A H.263-nak még nekem is utána kellett néznem.Kiváncsi lettem és ha hazaérek, akkor megnézek néhány divx filmet, hogy azokban is H.263 adat szerepel-e?
Egyébként passz. -
válasz
AdminGen #26484 üzenetére
Normál Divx5-ös.
Nekem furcsa és szokatlan a 2 hangsáv. Azaz hogy az egyik 156 ABR-es MP3, a másik pedig AC3 (DDigital 5.1)
Anno mikor még enkódolással foglalkoztam (Divx-es CD virágkora a 2000-es évek elején) ilyet nem csináltunk, hogy mp3-at és AC3 5.1-et egy divx-be raktunk volna bele.
Nem lehet, hogy ez zavarhatja meg a TV beép. lejátszóját? Van más Divx-ed is mp3 +ac3 5.1-es hanggal együtt? Azokat viszi?156-os ABR-es MP3 már butaság. Ennél még a 144-es VBR is értelmesebb, anno mondjuk a 128-as CBR jó volt mindenkinek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest