Hirdetés

Aktív témák

  • compi.hu

    senior tag

    válasz #94793216 #9266 üzenetére

    !!!FIGYELEM!!! GPS tema fobiasok NE OLVASSAK EL EZT A HOZZASZOLAST!!!!!

    Teljesen a gyári jm2 van rajta, semmit sem nyúltam hozzá. Még root-sincs rajta.
    Egy tartóban van.

    Erdekes, ezek szerint a ket telefon annyiban kulonbozik, hogy nalam rootolva van a ketyere. A tarto ugyan az (szerintem meg ugyan attol a sractol is vettem) csak a kart lecsereltem egy wayteq-es masszivabb muanyag karra mert a galaxys bolcso tarokarja nekem nem volt eleg massziv. (be-berezonal nagyobb menet kozben, nekem meg kiesik a szemem ha a terkepre kell nezzek)

    Ma sikerult az eddigi legrosszabb autos teljesitmenyet nyujtania a galaxynak. Keszulek tartoban, szelvedo kozepen kozel a muszerfalhoz. Rom: JM1/JM2. Navigacios szoftver Sygic (NMEA logot rogzit) Dravarol kanyarodtam a vacira, es itt jottek a meglepetesek. magas epuletek eleg messze, kb 140 fokos ralatas az eboltra oldaliranyban, elore a horizontig hatra a teto takarasaig lathato az egbolt (ez egyutt saccra 90+30 fok lehet). Mar a kikanyarodas utan sikeresen noszogatott a kedves Laura, hogy vissza kene huzzam a belem a vaci utra, a szoftver ugyanis hol ugy erezte hogy az ut melleti szerviz uton, hol meg ugy, hogy valamelyik keresztuccan vagyok eppen.
    Egy pontyhalaszlevel, egy tatarbeefsteakkel es egy hazauttal kesobb megertettem miert: GPSBabellel atkonvertalva a logot majd betoltve a google mapsbe ezt a borzadmanyt kaptam a pozicio tob bheleyn ugy 50 meterrel a valosagos utvonaltol jobbra vezet, aztan atvag balra vagy 20 meternyire a valodi helyzettol, aztan a Duna Plazanal elboklaszik kicsit a susnyakosban ujfent ugy 50 meternyire a valos utvonaltol. Szamitasaim szerint valahol a DP mozijanak ferfivecejeben jarhattunk, lehet hogy autostol beugrttam brunyalni egy isteneset, csak nem emlekszem ra.
    Ami meg erdekes hogy a DP elott tomegkarambol volt, lepesben lehetett csak haladni, ez ujfent megerositi az eddigi tapasztalatomat, hogy minel lassabban haladok, a GPS annal pontatlanabb.

    Szoval aki szerint ez a GPS teljesitmeny elfogadhato egy csucskategorias telefontol, annak van egy elado Porsche-m. Ami igaz ugyan, hogy Skoda Octavia, de bizisten a porschetol vettem, es ilyen aprosag ugye nem lehet akadalya a boltnak.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés