Aktív témák
-
Cruzolka
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, az infókat megsasolom
Zolka
-
Cruzolka
aktív tag
Jah, az enyém is lepattant a hétvégén... szerencsére semmi komoly!
Jobb oldalt a hátlap szélén mikro ütődés nyomok: betonnal találkozott a kedvencem
3 hetes...baaazegggZolka
-
CHIPman
nagyúr
válasz korpicschess #49655 üzenetére
Geez. Még nincs is Péntek13, csak jövő hónapban lesz.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Bilux
veterán
Most így nézek ki
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
theiron320
aktív tag
válasz muveszur #49649 üzenetére
Az szar.Én már álmodtam azt, hogy elejtettem aztán egy napig gondolkoztam rajta, hogy álmodtam vagy sem.Aztán másnap tényleg leesett 1 m rol a hátára de nem lett semmi baja.sorry
Galaxy s 2 lehet mégsem ipodot veszek hanem megvárom ezt.
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #49649 üzenetére
bassza......
annyit tudok segiteni, hogy tudok olyan szerelot, aki profin megcsinalja kb.16-18 ezerert, es ennyiert ajandek!
ettol nem lesz olcsobb a javitas az biztos, mert a szervizben kb. 50.000,- forintba kerul!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
t-real
tag
nekem már 2 csík repedés is van a kijelzőn!
Nem tudom ki emlékszik arra az esetre, még nagyon a fórum elején volt, hogy valaki azt írta hogy magától repedt el a kijelző, és annó nagy felháborodást keltett, hogy biztos kamuzik, meg ilyen nincs, gorilla glass, stb, (én sem hittem volna el neki) és azt kell hogy mondjam sajnos VAN ilyen! nekem is magától repedt el. Nem tudom mitől lehetett ez, gondoltam rá hogy visszaviszem és megpróbálom meggyőzni a szervizet, de utána pár hétre le is ejtettem és így lett rajta még egy repedés...lol... -
nggabi
félisten
ez a nokiaprogramok már egy vicc: "Feltettem odinnal ezt: Tiltott fájlmegosztó!/8PQ0I24HO9 (multiupload)," régen jó volt...
művészur: részvétem... temessük el közösen a telódat egy rövid szertartás keretében
(vagy rendeljünk íbéjről egy új kijelzőt )
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
ezzio
tag
Tegnap feltettem egy JVB+deodex+TW4 kombót, hát meg kell mondjam igy 2. napra már 2x FC volt és indult újra a teló. Egyszóval egy kalap szar. Tudnátok valami jó összeállitást javasolni?
-
zozyk
addikt
Frissült a Fugu kernel...
[KERNEL][GPL][SECURITY] FuguMod 3.6 (gingerbread JVB) VoodooSndV8
Changelog:
3.6 (#171) / 3.6-ultra (#173)
- leds timeout (from bilboa1)
- Implement AIO
- faster fsync on small files
- heap randomizationAz időzóna beállitásra is van megoldás:
a /system/default.prop-ba kell ezeket beírni:
persist.sys.timezone=Europe/Budapest
persist.sys.language=hun
persist.sys.country=HU -
knyitogato
őstag
Ijesztő, amiket írtok, pedig pont mostanában jöttem rá, hogy zavarna egy szilikontok a telón,
ha nem a saját külsejével használnám, és arra gondoltam, hogy inkább a hozzá való gyári bőrtokot veszem meg...hmmm -
cozmo
őstag
válasz knyitogato #49674 üzenetére
Ezért is van rajta cool mesh case nekem.
Ti macskát dobálni vetéltek a telefont?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
nggabi
félisten
válasz knyitogato #49674 üzenetére
a szilikon tok megszokás kérdése... nekem új kora óta ormótlan kék kínai tokban van. hozzá lehet szokni. és ha elég "olcsót" veszel még a keretet is védi a kijelző körül. + egy fólia meg nem oszt nem szoroz a kijelzőn...
cozmo:
az a lyuggatott nem? az az ami pont nem védi semennyire, de legalább el is rondítja...jah most látom h ezt árulod jó az... nekem bejön. és tuti védi a telót am nincs egy fölös fóliád?[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
leroyclub
senior tag
Tudtok valami zene vágo alkalmazást mondani? Jó lenne ha már a telefonon meg tudnám vágni a zenéket!
-
xnace
őstag
válasz tariattila #49678 üzenetére
Jaaaaj isteneeeem
Művészúr: Sajnálattal hallom.
Cozmo: Használj Opera-t, vagy valami ilyen beállítása nincsen ennak a halnak???
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
cozmo
őstag
válasz nggabi #49676 üzenetére
Izlések és pofonok. Nekem nagyon bejön. Mert a funkcióját hogy nem csúszik ki a kezemből remekül ellátja. És nem kell megszokni észrevétlenül teszi a dolgát.
Más: Nekem dolphin hd alatt mikor ezeket a sorokat elkezdtem írni nem azt mutatja amit írok, értsd kilóg a képernyőről az a szöveg amit éppen írok. Ésa kurzort is nehéz pozicionálni. Lehet fekvő lehet álló módban.
Másnak is ilyen?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
papi99
aktív tag
Az enyém már 2x pofára esett a pulcsizsebemből mikor kötöttem a cipőmet 185 magas vagyok...
-
HUTCHDB
nagyúr
miui-sok! (illetve aki érti )
[link]" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
papi99
aktív tag
Skacok..
Valami GPS szerű iGo valamit honnan tudok rápakolni a cuccra ami persze ingyenes? -
fo_di
őstag
tw4-nek nincsen valami olyan verziója, amit 2.2.1-re is rá lehet hegeszteni? vagy ahhoz csak az átskinezett tw3 marad?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #49688 üzenetére
ezt most ugy kell erteni, hogy ez a senzor instabilitas volt a hibas a kisebb uzemidoert?
szerintem meg nem lesz benne a penteki verzioban." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
papi99
aktív tag
ÚÚÚristen úúristeeeeeenn Most láttam a TV-ben, miieez???
xnace: TE ez egész jó csak azt nem értem hogy miért nem a fehéret dobták ki előbb?
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
lejárt
Az első Hsz viszi a pálmát
Jókis teló lehet...1000 főzött ROM, de egyszer sem repart-olt[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
fo_di
őstag
nem tudom, figyelitek-e, de xda-s fórum szerint probléma van a macskarom háza táján, valami viták voltak a website-ok ügyében és az angol fordító valószínűleg abbahagyja, ha jól értelmezen az utóbbi néhány oldal történéseit
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest