Aktív témák

  • TwentySix

    aktív tag

    válasz rondzsy89 #1309 üzenetére

    letolti termeszetesen a gmail, a facebook es a twitter fiokbol is a kapcsolataid. A telefon contaktlistajaban be lehet allitani, hogy mindet akarod latni, vagy melyiket tiltod. Ezek a lehetosegek rajta, barhogy lehet kombinalni, ki vagy bekapcsolni a lathatosagot:

    Sim - telefon - facebook - gmail - twitter

    szerkeszteni csak a gmail fiokodban levo emberkeket tudod, azzal tud csak szinkronizalni, szep is lenne ha mas facebook profiljat atirnad :-)

    Raadasul ha egy nev tobb helyen szerepel ossze lehet linkelni (altalaban megteszi automatikusan, ha azonos a nev), es egy contakt alatt latsz mindent rola, eszmeletlen kiraly, az aktivitasait (irasait) a facebook-on es a twitteren, az osszes kepet a facebookon.

    Viszont egy nagyon fajo hibat talaltam, nem ismeri az alap medialejatszo a feliratfajlokat (srt). talan valami alternativ lejatszo megoldja ezt, meg kutakodok...
    probaltam lejatszani 1024p-s videot, de behalt tole ahogy kell.

    moco probaltam a dolgot, ha a telefonba mented a kepet, nem a gmail fiokba, akkor az eredeti felbontast tartja meg, leszamitva, hogy negyzet alakura kell vagnod az elejen. De nagyon jo minosegu marad, a meretet nem tudom megnezni meg mindig.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/

Aktív témák