- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
-
csubííí
senior tag
-
Teal'C
veterán
Igazad van. Egyszerűen arról van szó hogy kb 2cm-rel arréb van az optika. Közeli nézetnél ugyebár a fizikát nem lehet mehazuttolni. Vagy egyes emberek azt szeretnék hogy bandzsítson rá a kamera? Nevetséges felvetések egyszerűen.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
veterán
Gondolkoztam rajta, de mivel ez részletesebben állítható nem tudtam mennyi legyen az annyi és amúgy is sokan ajánlották az appot kinti oldalakon szóval nálam marad. Mindenesetre egy képet be tehetsz róla szerintem a többieknek, hogyha arról akarják.
Persze ez a telefon hangszórói!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Pistakiss
őstag
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
MunezXBK
nagyúr
-
Topikgazda
Inkább az zavar, hogy elég hektikus sokszor a Samsung.
Csak egy példa és jobban megérted miről hadoválok itt.Pl S22U indulása, katasztrófális volt( mondjuk ott nem csak az indulás, mert 1 év kellett nekik, hogy "rendben" legyen a telefon.)
S23U startja viszonylag tök sima volt, nem voltak azért nagy globális hibák. Valahogy sikerült nekik összerakni hardveresen és szoftveresen is.
S24U start. Vannak szerencsés emberek akinek hibátlan a készülék, szerencsére nagy számban, de van aki vért izzad most vele, mert nem az elvárt szintet hozza( melegedés, festék hiba, kijelző stb, stb...)Kamera zörgés...igen, igazad van. Pont ezért kérem nagyon sokszor, hogy olvassanak vissza az emberek, mert nagyon sok téma ki lett már tárgyalva. (tokok, fóliák, kamera védők stb..)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
malor
aktív tag
Azt tudom. De nem használtam. Nem az volt a fura, hogy a frissítés közben belassul a töltés, hanem az, hogy utána is lassú maradt. Semmit nem csináltam vele, csak néztem, AOD volt aktív. Viszont a frissítés után nagyon lassan töltött csak. A töltés rutin pl. kikapcsolja az AOD-t. Ki is kapcsolta végül. Ehhez viszont a frissítés után újra kellett kezdenem a töltést (kábel ki-be) és várnom kellett kb. 10 percet.
Normál esetben a rutin azonnal elindul töltéskor. Most nem ez történt.
[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
Szerintem ezt nekem szántad...
Igen, először egy 15W-os gyárival, most meg rendeltem egy gyári 65W-osat, ezzel töltöttem: SAMSUNG EP-T6530N
Ezzel sem megy a Qi gyors töltés. Már csak arra tudok gondolni, hogy a Xiaomi pad nem jó vagy nem kompatibilis, mittudomén...
A telefon tok sem zavaró tényező, anélkül is próbáltam, ugyanúgy fennáll a hiba, rohadt lassú a töltés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest