- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz waszabi07 #8950 üzenetére
Nem először csinálja ezt a samsung, anno a watch active 2 órámat azért szerettem volna megvenni mert hogy tud EKG-t. Vagy 1 év telt el mire kijött rá a program, hogy tudja ezt a funkciót, mert nem volt meg az európai engedély. Olyan funkciókat adnak el, ami nincs is, majd egyszer valamikor talán lesz - vagy nem, de ez meg a vásároló félrevezetése, és látod megtehetik mindenféle következmény nélkül.
-
Topikgazda
válasz LosBlancosRM #8958 üzenetére
Tanusítom hogy így használja a telefonját!!
LosBlancosRM: van az olcsóbban is
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
őstag
válasz LosBlancosRM #8958 üzenetére
Nézd, ez az egész kezd egy nagy kabaré lenni. Az S24u elindult egy tök jó irányba az one ui 6.1-el emiatt sok ios felhasználó elkezdett átvándorolni ide.
Erre most mi van? Jött a galaxy watch ultra ami szeretne alma lenni, jön az one ui 7 beta ami egy az egyben ios design copy.
Mindemellett a kamera, akku nem a legjobb, appok widgetjei szintén vicc. A dual e-sim kezelésében is van érdekesség mert sokszor a második sim-em ki kell kapcsolni meg vissza egy-egy telefonhívás után hogy legyen megint netem.Rengeteg dolog van amiben jó az ultra de egyszerűen olyan gyorsan akarnak mindent, hogy azt érzed igazán semmi nem sikerül. Nem latod az irányt hova tart a dolog.
Miért használjon valaki copyt, ha ott az eredeti?
Mondjam még? Mert kérdezz nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Richard #8963 üzenetére
Nekem is van iPhone az S24U mellett, szamomra annak a megoldasai logikatlanok.
De neked valoszinuleg az szimpatikusabb, es altalaban ennel a pontnal erdemes ezt lezarni.
One UI 7, es Watch "Ultra" reszekkel egyetertek, ha ez a jovo, es Good Lockkal sem lehet majd vissza"konfiguralni", foleg a ket savos notification panel-t, akkor gondban leszek majd, mert mas droid gyarilag nem konfiguralhato ennyire, mint Samsung, CR / root meg nem opcio sajnos.
-
őstag
Lehet amire te használod arra sok logikátlan dolog van iOS-ben, de pl próbálj meg Google Home-al kinyitni egy okoszárat vagy lehúzni egy redőnyt úgy, hogy a zárt képernyőről indulsz és utána ugyanezt HomeKit-el. Almán ez 2 mp, androidon meg 20 vagy 30.
Vagy nézd meg gyorsan whatsappon kik kapták már meg a csoportos üzenetet és kik olvasták el.
Na mindegy a Home-ra mar lehet lesz megoldás mert jelentkeztem a previewre és ott mar legalább widget van.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Ilyen iPhone Live photo félét nem tud a teló?
-
-
válasz waszabi07 #8956 üzenetére
Sok agyonkuponozott telefon van az aprón a samsung.hu-ról (pl 330 körül is el lehetett már hozni S24U-t). Meg kell kérdezni, hogy hova szól a garancia, mert azért persze van máshonnan is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz waszabi07 #8974 üzenetére
Lehet, de pl az S22U-t kb 250-ért vettem a megjelenése után pár hónappal lekuponozva, 2 hete 200-ért adtam el, vagyis nem sokat buktam rajta. Mondjuk S24U-n biztos többet bukok, mert már nem lehet felére kuponozni a készülékeket, a Samsung bezárta azt a kiskaput.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz Richard #8961 üzenetére
Az ugye megvan, hogy az AppleWU is copy akkor? Van rendes óra amire jobban hasonlít a Galaxy WU, így arra hasonlít akkor az AppleWU is. Várjuk meg, hogy milyen lesz az a UI copy. Gondolom az Apple saját kútfőből szedte a widgeteket pl.
Nekem elmegy 2 napot a telefon, a 13PM se volt sokkal jobb, ha egyáltalán az volt. Kamera mozgóképnél gatya, amúgy nincs vele bajom.
1 simmel használom.
Hogy miért használd a "copyt"? Azt nem tudom, de itt van rendes launcher, böngésző, billentyűzet pl. Ott egyik se. Reggelig lehetne sorolni az Apple hiányosságait. Ha a Samsung túl sokat akar egyszerre, akkor tényleg maradj az évi 3 új emojit fejlesztő Applenél.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
aktív tag
válasz LosBlancosRM #8977 üzenetére
maradj az évi 3 új emojit fejlesztő Applenél
Nem az Apple végzi az emoji fejlesztést; ők éppúgy csak az implementálást végzik, mint ahogy teszi azt a Samsung és a többi gyártó is. -
waszabi07
tag
válasz LosBlancosRM #8978 üzenetére
De a megjelenéstől volt azonnal kupon amivel ennyire le tudtad vinni az árát?
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
tms+
aktív tag
válasz waszabi07 #8988 üzenetére
Ilyenkor érdemes a Kuponkunyeráló topikba benézni, vicces, ami Samsung Unpacked után ott megy. Meg persze előregisztrálni az előrendelésre és ott is kapsz kódot minden infóval, hogy meddig jár mellé Smarttag, Regalaxy, esetleg valami bundle kedvezmény stb.
Én előrendelésben sima S24-et vettem, 200 alatt szereztem meg mindenféle kuponnal (volt egyedi kuponom is), szóval nagyon durván le lehet vinni az árakat már bemutatókor is.
Közben akkor be is köszönök ide is, 3 hete van S24 Ultrám, S23Ultrát cseréltem.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
Fifi
őstag
válasz TODI1111 #8673 üzenetére
Ezt a rendelést már megkaptad?
Én is rendeltem 2024-07-24-én, de a visszaigazoló e-mailen túl semmi nem történt:
[ Szerkesztve ]
-
-
atomka78
tag
Valaki vett már mellé watch 7 ultrát? Most próbáltam a telefonról energiamegosztással tölteni és azt írja hogy nem kompatibilis töltö. Másnál is így van és miért?
-
nagyúr
Akkor jó, első videókban nem volt egyértelmű, azért írtam így. Viszont akkor szívás, mert nem szoftveres a dolog, így nem is lehet feloldani. Pedig hányszor emlegettem ezt, amikor Apple Watch töltőm nem volt kéznél, hogy bezzeg a másik oldalon csak rárakom a telefon hátuljára és szív magába annyi kraftot, amivel kihúzom a töltőig. :S
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest