- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monstersnake
tag
Esetleg valakinek lenne itthon beszerezhető, ceruzabarát fóliatippje?
Végigolvastam a topikot de nem egyértelmű, ezért kérek segítséget. Üveg nem játszik az ujjlenyomatolvasó miatt.KRB
-
nFlex
tag
válasz Monstersnake #9301 üzenetére
Én is erre vadászok. Fontos az ujjlenyomat olvasó. Két üveget próbáltam, ESR,Torras. Hol működött hol nem. Most crocofol fólia van fent. Tökéletesen passzol. Viszont nyomot hagy maga után a pen. Ha ugyan oda akarsz írni hibázik. Valami keményebb fólia jó lenne.
-
M.Eriksen
tag
válasz Monstersnake #9303 üzenetére
Nekem 1 napja van fent Fixed armor glass. Sajnos fekete keretes, erre nem figyeltem vásárláskor, de alapvetően jól illeszkedik. Viszont, ami pozitív, hogy az ujjlenyomatolvasó nem hibázott még egyszer sem, nyilván még kevés a "minta" , de ezen a téren bíztató.
-
sinick
senior tag
Sziasztok! Péntek óta vagyok S24 Ultra tulaj (előtte egy Huawei P20-asom volt). Hogyan lehet ezen a telón időzített automatikus ki- majd bekapcsolás beállítani? (P20-on a kisegítő lehetőségekben volt ez, ahol ki/be időpontot lehetett állítani adott/összes napra)
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani hogy zárolt képernyőnél ne lehessen lehúzni az értesítési panelt? (lopás esetén így pl zárolt képernyő esetén is ki tudják kapcsolni vagy airplane módba rakni stb.)
-
sinick
senior tag
válasz Viktor77 #9309 üzenetére
Mert így egy lépésben meg volt oldva, hogy éjféltől reggel hétig "ne zavarj", azaz nem tütyök meg villog meg zizeg minden szirszarra és nem kellett külön állítani az rutinonként/alkalmazásonként/ilyenolyan módonként értesítéseket vagy hangokat vagy zizgéseket. Meg így egy lépében meg volt oldva, hogy wifi/bt/mobil antenna fizikailag is ki legyen kapcsolva (elvileg).
-
Viktor77
titán
válasz balazs0102 #9311 üzenetére
Egyiket sem lehet megcsinálni zárolt képernyőnél, most direkt kipróbáltam (bár S23, gondolom S24-nél is így van).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
tms+
aktív tag
válasz balazs0102 #9311 üzenetére
ha van beállítva pl. ujjlenyomat, akkor le tudod húzni a sávot, de nem tudod kikapcsolni a telót, repülő módba tenni, witit, netet, bluetootht kikapcsolni stb.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
balazs0102
senior tag
Köszi mindenkinek a gyors választ!
-
$atirka
senior tag
válasz balazs0102 #9318 üzenetére
link
Itt tudod ki-be kapcsolni ezt a védelmet, a Beállítások / Zárolt képernyő és aod menüben."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
axlfsi
veterán
Most lettem csak figyelmes egy érdekességre; míg a S22U-nál a töltési beállításoknál külön tudtam ki- és be kapcsolni a gyorstöltést, szupergyostöltést és a vezeték nélküli gyorstöltést, úgy itt, az S24U-nál a szupergyorstöltés kikapcsolására nincs kapcsoló, csak gyorstöltésre... ez mindig is így volt?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
sinick
senior tag
Biztos volt már téma, de azért csak megkérdezem, hogy tok és fólia tekintetében kell valami különösebbre figyelnem? Tok esetében egyszerű, csilivili és kütyümentes, de jobb műanyagra gondoltam. Speedshopban venném, egykét gyártót ajánlhatnátok nekem! Fólia esetében üvegre gondoltam, lehetőleg fekete keret nélkül. Pl. toknál USB port passzoljon vagy üvegnél ujjlenyomat/ceruza szintén ne legyen gond. (Bár a ceruzát tuti a kezdeti lelkesedés után nem fogom használni!)
-
axlfsi
veterán
Ha adhatok egy tippet (már ha ezt annak lehet nevezni); mivel egy tok meglehetősen ízlés kérdése, szerintem nem lehet jó tanácsot adni (én meg aztán pláne válogatós vagyok), de egy szempontot találtam, ami alapján már elég nagyon (túlséágosan is) szűrésre k erültek a lehetséges jelöltek: még pedig az, hogy MagSafe kompatibilis legyen! ... ILYET vettem, és nagyon baba
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Surfym@n
senior tag
Járt már úgy valaki az Android Auto-val, hogy a Waze-t csak akkor engedte elindítani, ha kapcsolódás előtt a telefonon már futott az app. Tehát közvetlenül a kocsi képernyőjén alapból nem töltődik be, nem jelenik meg az alkalmazások között sem.
S ezt már legalább 5-6 autón teszteltük.
Feleségem s23 ultrájával nincs ilyen gond. Csatlakozik a telefon, s kiválasztja a waze-t úgy ahogy kell...
Korábbi telefonommal nem volt ilyen gondom (Note20U), tehát fiók jellegű problémára sem gyanakszom, csak azóta van ez, mióta megvettem az S24U-t.28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
winbox
senior tag
válasz Surfym@n #9325 üzenetére
A telefon beállításaiban az Android Auto-nál az egyéni alkalmazásindítónál ki van pipálva a Waze? Mert ha nincs, azért nem jelenik meg. Illetve a Waze beállításainál az akkumulátort tedd nem korlátozottra, hátha ez a baja, mondjuk nálam optimalizált és működik ahogy kell.
-
ShadowLac
addikt
-
thomasvold
őstag
Azt hogyan lehet beállítani, hogy ha beírom a PIN kódot, akkor ne kelljen "folytatás"-t, "OK" stb. nyomni, hanem rögtön lépjen tovább? Előző Samsungom tudta, biztos ez is tudja, csak én nem találom Köszönöm!
-
TODI1111
veterán
válasz thomasvold #9328 üzenetére
Talán [így]. Nem próbáltam.
-
MadMancs
veterán
válasz thomasvold #9328 üzenetére
Minden samsungon ugyanúgy kell. Egy gombnyomás nem kell semmi hókusz pókusz. 😀
Mikor bellitod PIN, pipald ki alatta eme funkciót.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Surfym@n
senior tag
és tényleg
Waze akkubeállítása korlátozott volt, így mélyalvásban volt.
Ezért az egyéni alkalmazásidnítóban sem szerepelt.
Átállítottam optimalizáltra, egyből listázta az AA.Köszi szépen
Amúgy tölthető az aug-i bizt frissítés (483,43MB) - semmi extra
[ Szerkesztve ]
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
thomasvold
őstag
válasz MadMancs #9331 üzenetére
Nekem nem hozza fel alul az opciót. Neked hogy? Változtatom, de nincs ott semmi ilyesmi. Mi a sz.r...
Szerk.: Megvan, az a gondja, hogy csak 4 jegyű pin kódot használok. Akkor ugrik fel a ez a választás, ha 6 jegyűt írok be. Na ennek meg mi értelme van? Semmi. Előző Samunál nem volt gond a 4 számjegy.
[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
válasz thomasvold #9335 üzenetére
Elvileg Android 14 biztonsági követelmény, nálam a korábbi Pixel 8 Pro-nál is így volt már, itt Samun szerencsére még ki lehet játszani, én is úgy használom. Ha úgy frissítesz korábbról, akkor természetesen marad, viszont új pin beállításánal már csak így működik.
-
V.Stryker
nagyúr
Rádugtam a telót egy macbookra, fájlátvitelt választva és nem történik semmi. Mit kéne és hol beállítani? A képátvitelra átkapcsolva sem történik semmi.
-
-
Viktor77
titán
válasz V.Stryker #9337 üzenetére
Ezt találtam:
"Install Android File Transfer on your Mac.
Connect your devices using a USB cable.
Open the program. It should recognize your Samsung phone and display its file system.
Drag and drop files between your Mac and your phone to transfer them."Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Balazsss
csendes tag
Nekem fél év használat után a best combo: UAG Monarch Kevlar fekete + Samsung Anti Reflex fólia. Eddig még egyik se hagyott cserben. A tok brutálnak néz ki, de élőben szuper a fogása! A fólia tényleg anti reflex, ujjlenyomat olvasó kifejezetten jól működik vele. Annyi, hogy 6 hónap után a legtöbbet használt helyeken megkopik. De ez szerintem viselhető. Mindkettőt ajánlom, még ha az áruk borsos is.
Korábbi üzik a témához:
#5044[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Ha valaki használ mágneses telefontartót, ragasztósat vagy cd nyílásba rögzíthetőt. A telefon nagy súlya miatt mennyire tartja stabilan? Sajnos a szellőzőrácsos megoldás nem jött be, sikerült kitörnöm.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Taci
addikt
Este kiültünk csillag(meteor)hullást nézni, és gondoltam, csinálok pár fotót a tiszta, csillagos égboltról. Először a Pro módot használtam, 30 és 15 mp-es záridővel: az eredmény mindkét esetben tökéletesen fekete égbolt, plusz 2 fehér pötty... Na mondom akkor jöjjön az éjszakai mód. Az S22U-val borzalom, milyen szörnyű, foltos valamiket csinált, mondom itt már biztosan helyre hozták a dolgot. Nos, egyáltalán nem... Foltos, pocsék hulladék az összes... Hihetetlen...
[kép] [kép] [kép] [kép]
(Az ide való feltöltés miatti tömörítés még talán jót is tesz a képeknek...)Nektek is ilyen alja teljesítményt produkál, vagy az én készülékemben van a hiba? (Bár S22U is ugyanezt a szintet hozta, szóval Samsungos dolognak tűnik...)
-
rjg
őstag
Nálam is ilyen:
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
válasz milkabrams #9348 üzenetére
Ez korrekt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest