- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a játékok, csak a Diablo Immortal, sokkal fakóbbak, mint általában a többi tartalom, tehát ez nem a korábbi fakó kijelzős téma. Van erre valami beállítás? A játék reddit topikjában erre nem találtam megoldást.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
V.Stryker
nagyúr
Ez az akku és sot idő mennyire normális? Tegnap reggel vettem le a töltőről, most van 30%-on. Nem vagyok elégedetlen, csak érdekelne, hogy ez-e a normális.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz leslien #8605 üzenetére
Nem rossz, előreláthatólag nálam is 9-10 óra SoT lesz 1 töltéssel, de még csak hétfő óta van meg a teló, és egyszer töltöttem. Most 33%-on van 6:31 SoT-tal a második nap végére, és közben még egy rendszer update is volt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GeoJoe
senior tag
válasz waszabi07 #8608 üzenetére
Hulladék. Alig használtam, a puszta létezése is lemeríti magát. Heti 1-2 alkalom van mikor kiménnék órával de sosem áll rendelkezésre, mindig pont le van merülve. Pedig már se net (esimes), se nfc se semmi nincs bekapcsolva csak a bt. Csak pakolgatom ide-oda, értelmetlen eszköz. Asszony watch4-e legalább felfektethető a samu 3as töltőpadjára, így mindig kész a bevetésre de ez a retek szétszedés nélkül nem kompatibilis vele Biztosan lehet értelmesen is használni de nekem sikerült az életvitelemhez igazítani. Watch3-ról sokkal szebb emlékeket őrzök szerintem valami garmin lesz az utód ha már nagyon felbosszant..
-
BogyóBP
addikt
Igen valami tuti nem kerek a watch ok terén. Nekem iwatch 3 van és tökre szeretem de 1, 1,5 napnál ez se bir többet. Gondolom a samsung watch a nagy kijelző miatt meről jobban. Hiába lépnek technologiailag előre ha használat tekintetében csak hátrafele mennek..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
waszabi07
tag
Érdekes mert mindenki kb azt írja elmegy neki 3 napot is egy töltéssel, az hogy nincs rajtad, merül és akkor akarod felvenni mikor lemerült szerintem nem az eszköz hibája.
Apple watch nem bírt ki nekem 2 napot sem, igaz így is szerettem mert amúgy szerintem nincs annál jobb, csak ott zavaró a minden esti töltögetés mert én meg soha nem veszem le az órát, csak ha töltöm.Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
klai
csendes tag
Van infó róla, hogy az AI magyar nyelvi támogatását mikor adják ki, amikor megjelent az S24 május-júniusra ígérték, de sehol semmi hír róla.
-
soko70
aktív tag
Mostanában már 2025-re tették át. Reméljük, hogy így lesz.
-
válasz TODI1111 #8625 üzenetére
Én azon is csodálkozok, hogy egyáltalán szóba került a magyar nyelv. Elhanyagolható piac vagyunk ahhoz képest, hogy mennyibe kerülnek az ilyen fejlesztések nyelvekhez igazítása, fordítása, valószínűleg soha nem térül meg.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tündike25
tag
válasz V.Stryker #8607 üzenetére
szia! Nekem is kb ilyen SOTok jönnek, 90%ban szintén Wifi-n. De sose voltak 7-8 órás SOTjaim a korábbi modeleknél sem. Nem tudom mi más nálam is, talán a Garmin folyamatosan kapcsolat vagy a InTune Vállalati Portál, de én sem tudom elképzelni másoknak, hogy jöhet ki 7-8 óra... Nem a gyári launcher (Nova) miatt lehet? Az akkuadatoknál nincs semmi kirívó.
-
BogyóBP
addikt
Miért az egyszerűsitett kinai meg ezek igen? Jó mondjuk az lehet igen de azt se lehet piskota leforditani.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Tündike25 #8627 üzenetére
2sim-el használod ? Intune nem számít nekem a céges s23-mon se meríti. Ott kiprobáltam céges környezet nélkül de nem volt jelentősen jobb üzemidőm úgy.
A Garmin beleszólhat ha mindent is kiküldesz rá, nálam pl messenger és chat programok nem küldenek az órára értesítéseket, csak a sima privát email és health appok, meg persze hivás+sms.Hirtelen ezek jutnak eszembe.
-
BogyóBP
addikt
válasz ADAM1337 #8630 üzenetére
Bocsi látom nálad aktuális a téma. A készülék képes az aktiv dual sim re? Azaz mindkét számot lehet hivni? vagy pl ha beszélek egyiken és hivnak a másikon akkor kiirja és válthatok?
-
válasz BogyóBP #8629 üzenetére
Kínaiul biztos, hog több millióan vesznek Samsung mobilt, az biztos, hogy megtérül. Nálunk meg max ezres nagyságrendű eladásokról lehet beszélni. És nem csak fordításról van szó. A szövegfelismerés sokkal komplexebb annál, a magyar meg kifejezetten bonyolult nyelv.
-
válasz nincsnév007 #8632 üzenetére
Nem értem hogy miért csodálkozol ezen. Kis piac vagyunk, kis ország, jelentéktelen minden szempontból. A legjobb dolog amit egy magyar tehet a boldogulásáért, hogy megtanul angolul.
-
válasz V.Stryker #8637 üzenetére
Ez nem csak annyiból áll, hogy az AI lefordítja a dolgokat. Rengeteg emberi munka is van mögötte, és kell is lennie.
A mostani nyelvi modellek (mert hogy AI valójában nincs, csak nyelvi modellek) mögött is szinte felbecsülhetetlen mennyiségű emberi munka van, és ez nem lesz kevesebb a közeljövőben sem. Gondolj arra, hogy milyen botrányok voltak az "AI"-kal kapcsolatban. A Samsung nem teheti meg, hogy hasonló botrányok legyenek, mert nem fektetett be elég munkát.
[ Szerkesztve ]
-
klai
csendes tag
Két rendőr beszélget. Odamegy hozzájuk egy turista és megkérdezi az egyiket:
- Do you speak english?
- He?
- Sprechen sie deutsch?
- Mi?
- Espenzo italio?
- Hö?
- Chjung chjingju chjange?
- Nem értem.
A turista elmegy. Megkérdi a rendőr a társát:
- Hé, haver nem kéne elkezdeni nyelveket tanulni?
- Minek? Látod, ő négyet is tudott és mire ment vele?
viccet félretéve, itt nem az a kérdés, hogy én tudok-e angolul vagy sem, ez volt az egyik amivel promózták itthon az S24 megjelenését! Tehát, ha én azért vettem meg a készüléket mert ezzel a szolgáltatással hírdették, akkor így szimplán átvertek, hogy a többszöri igérgetés ellenére a mai napig nincs és hír sincs arról, hogy mikor lesz és megtehetik ezt mindenféle következmény nélkül. -
Én arról nem tudtam, hogy magyar nyelvű AI funkciókkal promózták, de amúgy nem is lett volna nálam szempont.
Viszont mivel ezzel reklámozták, gondolom, hogy lesz magyar AI.
[ Szerkesztve ]
-
Ha valaki most venne S24U-t, most megint van rá készülékbeszámítási kedvezmény (extra 60 ezer Ft) és egy ajándék tok. Kuponokkal és ezzel az extra kedvezménnyel megint elég szépen le lehet vinni az árát.
samsung.hu-n
[ Szerkesztve ]
-
mikola.akos
csendes tag
50%-os akció van az ESR fóliára a lenti gyári honlapon. Budapesten és környékén nem érdekel valakit az együtt rendelés a postaköltség megosztás okán?
https://www.esrgear.com/products/galaxy-s24-ultra-tempered-glass-screen-protector/?attribute_color=2+Pack -
V.Stryker
nagyúr
válasz mikola.akos #8645 üzenetére
Engem érdekelhet, ha te intézed. Bár kérdés, hogy te merre laksz,mert két szállítás nem fér bele.
-
-
qltsar
veterán
válasz mikola.akos #8645 üzenetére
Rendeltél már tőlük? Én anno le tudtam nyomni ingyenesre a postát egy kuponnal, amit aztuán kaptam, hogy végignyomkodtam valami "kérdőívet" a profilom alatt. Lehet már nem aktuális, de egy próbát megér.
Egész gyorsan ideért amúgy Pestre anno amikor rendeltem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest