-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz crane75 #2548 üzenetére
[Mixplorer] mindent tud.
-
soko70
aktív tag
Nem emlékszem rá, hogy van-e megoldás arra, hogy ne akkor jöjjenek be az értesítések mikor a kijelzőt feloldom? Valamit biztos nem állítottam be. A beállításoknál az értesítesek elvileg az alap beállítással van, de nem jövök rá.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
-
F_Gergely
őstag
Anno a HTC One M7 keszuleket vettem ugyan igy, annak feher kerete volt korbe. Na nekem ez a feher keret 1-2 heten belul elszinezodott. Latszott, hogy anyaghiba, de a felulete se sima volt hanem erdes (gyartasi hibas volt). Tobbszor kuldtem vissza, hogy negyedmillas telo es ez igy szamomra elfogadhatatlan, vegul mar megmutattak a szerviz levelezest, amibe le volt irva, hogy mivel a mukodest nem befolyasolja nem fogjak kicserelni es pont. Es azert 2013-ban se volt keves penz. Szoval aterzem a gondod.
A telefont barmennyire szerettem, mivel gusztustalanul nezett ki vegul eladtam, es akkor tertem at a Note szeriara. -
snowww
tag
Sziasztok. mivel ez lesz az elso telom E-sim tamogatassal az lenne a kerdesem hogy ha esim tamogatas igenylek akkor a hagyomanyos sim kartyam atbirom tenni egy masik teloba es az is fog mukodni ?
-
Gardaai
senior tag
válasz gyuri81 #2457 üzenetére
Én AccuBattery-vel szoktam mérni.
15% alá merítve, majd teljesen feltöltve mér egyet és az alapján írja ki a %-ot.
Eddig szinte pontosan azt mutatta mint az adb.
Régi S10 telefonnál 75%-ot írt rá, AccuBattery szerint is annyi volt. S20FE 98%-ot ír rá.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy nem pontos, csak nekem volt eddig megbízható.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz $atirka #2536 üzenetére
S23U-ról váltottam, de iszonyat zavar a melegedés.
Gondolkodom az eladáson, így, hogy megvan még az S23U is.
Ha lesz energiám nyomni egy teljes resetet és elölről kezdeni az egész belakást, talán megszűnne ez a probléma, mert mások állítják, hogy náluk nem melegszik a teló.
Közben jó pár fórumon is írnak melegedési problémáról és itt is tapasztaljuk 4-5-en (akik szóvá is tették).
Ha olcsóbb az S24U, mint az S23U, akkor félve, de inkább azt mondom menj rá az újabbra, nem gondolnám, hogy ezt pár hónapon belül nem orvosolják valamilyen megoldással (reméljük csak optimalizációs gond).
Viszont, ha a sima S23-24 vagy S23+ vagy S24+ a kiszemelt, akkor S23 szériát választanám a Snapdragon miatt, akármennyire is állítják, hogy jó az új Exynos.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
válasz kbadam83 #2563 üzenetére
Dobd ki a Google fiókokat és vedd fel újra.
Ez nem app probléma, hanem szinkronizációs gond.
Átmásoltattam a fiókokat S23U-ról, mert van kb. 6-7 fiókom és napokig csak akkor szedte le a leveleket, ha megnyitottam az appot.
Hiába volt kitűzve, hogy ne zárja be, akku kezelés kikapcsolva. Semmi se segített, csak a törlés + újra hozzáadás.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
Nem lesz jobb. Mindent megpróbáltam már.. ami nem az újratelepítés és semmit nem másolok át a személyes adataimon kívül.
Vagy próbáld meg újra húzni, nulláról beállítva vagy reménykedjünk, hogy szoftver update megoldja remélhetőleg minél hamarabb.
Kellemetlen a telefont használni, pedig nekem nagyjából napi 2 óra SoT-m van átlagosan.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Gardaai
senior tag
-
Bornie127
senior tag
Rewards pontot a teló vásárlása után milyen mértékben lehet beváltani majd? Szükségem lenne tabletre is, de az ártól függ mit vegyek. Szóval ilyen %-os, pl a vételár max 30%-a,vagy ilyesmi?
-
ShadowLac
addikt
-
meszipeti
aktív tag
Sziasztok!
Lehet olyan rutint csinálni, hogyha hazaérek kapcsolja be a wifi hívást?
Nagyon gyenge itthon a térerő, a munkahelyemen meg olyan wifi van, amin nem igazán megy a wifi hívás, vagyis inkább semennyire sem.
Az Üzemmód és rutinoknál nem találtam ilyet.A másik problémám meg az, hogy nem mindig tudok sms-t küldeni (Yettel). A nemfogadott hívásokról meg a kapott smsek megjönnek, ha viszont küldeni akarok, sokszor hibát dob, van akinek meg elküldi minden gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
"A játék az nem játék"
-
malor
aktív tag
válasz Markizmark #2573 üzenetére
Neked nincs gondod a Good Guardians-szel? Korábban volt róla szó, hogy megzavarodik tőle a telefon.
-
Gardaai
senior tag
válasz Markizmark #2573 üzenetére
Megvolt. Nulla javulás.
Nekem 4-5%-ot merül egy este alatt. S23U is annyit merült, ez nem is izgat, sok app van rajta.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
dkovizoli
addikt
Hello! Találkozott már valaki a zöld csíkos problémával?
-
kuszal
tag
válasz Gardaai #2570 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, volt egy ilyen érzésem, hogy egy full reset és full manuális újra telepítés segíthetne, de egyszerűen nem volt még lelki erőm belevágni.
Ha folytatódni fog ez a melegedéses téma akkor viszont kénytelen leszek nekiesni :-(
Van egy S23 Ultrád és beruháztál egy ilyenre is???? Minek, ha nem titok? Én csak azért ezt vettem, mert végkép elhalálozott a Note 10 akkuja, az S23U meg drágább volt mint a S24U...
De tudtommal semmi lényegesben nem ad többet az S24U az S23U-hoz képest, mert az AI jó marketinges eszköz de ha jön a 6.1-es UI a "régebbi" modellekre, akkor ott is elérhető lesz kb. minden.Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
kuszal
tag
Persze, hogy nem. DE azért tedd a szívedre a kezed, hogy az 5x kamera annyival nem jobb mint a 10x-es volt. Többen visszalépésként élik meg, azaz ugyanazt hozza a felhasználók 98%-nak.
A kijelző meg egészen eddig senkinek sem tűnt fel. SŐT még a Samsung sem promotálta ezerrel, csak ahogy pár tesztben megemlítették, onnantól mindenki "látja" már a különbséget, meg felébredtek a Samsung Marketingesei is :-)
Az üzlettársamnak S23U van, nekem most vettünk S24U-t. A mindennapok során nincs látható, érezhető különbség a kettő között.
Mondjuk nem is vagyunk extra hard userek, egyszerűen csak szeretjük a jó, gyors, mindenre is használható telefonokat.Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
dnelb
veterán
5-10 között mindig jobb mint a régi, magyarul szélesebb zoomban használhatóbb a kamera, 10-30 között (amit meg használ az emberek 1%-a, ezért is dobták) néha egyik néha másik.
mindenki "látja" már a különbséget,
ha te nem látod a diffit vak vagy, vagy tettél rá fóliát, akkor valóban bukod az anti reflect előnyét. Viszont nélküle, kinn használva óriási diffi van ami nagyon jó lesz nyáron.[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Én mikor először hallottam ezt, hogy nem lesz 10x "csak" 5x egy kicsit felháborodtam magamban, mert én viszonylag sűrűn hasznalom a 10x zoomot. Bár tény, hogy a 3x és 10x között azért volt mit kitölteni zoom tekintetében.
De most, hogy már ezt használom azt mondom ez kellett. Nem érzek hátrányt a 10x kamera elhagyásával. -
Teal'C
veterán
Vezetékes AA YTMusic +GPS +töltés Budapest Szeged semmi még csak langyos sem lett. Hazafelé megpróbálom AA nélkül ue.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Frozen
addikt
válasz Gardaai #2577 üzenetére
Minden sz@r appot ráraknak sokan és panaszkodnak ,hogy melegszik,közben szerintem a háttéralkalmazásokat kellene szépen kikapcsolni vagy korlátok közé szorítani.
Én mióta megvettem az s24 ultrát semilyen drasztikus melegedéssel nem találkoztam. Nem azt mondom ha full gázon játszani kezdek vagy 2 órán át videohívásozok,hogy nem fog kicsit langyos lenni ,mert ez az összes telefonra igaz , de olyan forro és meleg még 1x nem volt hogy ezért reklamáljak vagy említést tegyek. Ilyen telefon szerintem nem is létezik hiszen az akkumlátorból ahogy szeded ki az elektronokat az is hővel jár...Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kuszal
tag
Dnelb #2584:
Én eddig csak nem láttam érdemi különbséget, de nem is voltak napsütéses napok, meg főleg beltéren néztük össze a két telefont.
De elfogadom, ha ennyivel jobb, végül is nekem jobb :-)
Fóliát teszek rá, elvileg hétfőn érkezik a Pitaka tokkal együtt. NAGYON kíváncsi vagyok rá, milyen lesz a fóliával a kijelző. Most kicsit beszarattál, hogy fólia miatt romolhat az élmény, mert amúgy én személy szerint nagyon elégedett vagyok a kijelzővel.Dnelb #2584 & NY_A #2586:
Én, mi nagyon ritkán szoktuk a zoom funkciót használni. Amikor tavaly nyaralni voltak az USA-ban, akkor nagyon szép képeket lőtt az S23U-val a nemzeti parkokban, mintha mi is ott lettünk volna velük, jól nagyíthatóak, részletgazdagok voltak a fotók :-)
Én az elmúlt 2 hétben csak beltéri termékfotókat csináltam vele, ott nem láttam érdemi különbséget a képek között.
De itt is elfogadom, ha jobb az S24U, végül is nekem jobb :-)Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
speedyboy
csendes tag
Akksi+melegedes:
Tegnap, android auto+tuneinradio+blitzerde futott egyszerre, nem melegedett. Viszont! 15W-os magneses tolto nem volt kepes tolteni a telefont, szepen lassan merult toltes kozben. (89%nal raktam tolteni, 350km utan 70% lett, tehat meg szinten tartani sem tudta) Igen, langyos volt, de NEM meleg es semmikepp sem FORRO. Leszedtem a magneses toltest, majd dugtam egy kabelt es lass csodat, toltott is menet kozben. Nem melegedett. Minden normalis volt.Kamera tapasztalatok:
Szakado hoesesben a szelfikameraja lenyugozo. Tenyleg, iszonyatosan gyonyoru kepeket csinalt. A hatso kameratol nem nagyon vagyok elajulva, szepek a kepek, de nem annyira, mint amit a sima i13om csinal. Meg jatszok a beallitasokkal, biztos, hogy sokkal tobbet is ki tudok majd hozni belole, de a hatso kamera jelen pillanatban nekem kicsit csalodas. -
bajnokpityu
félisten
-
Teal'C
veterán
válasz Avicularia #2591 üzenetére
Na felértem Pestre. YTMusic +GPS +vezetéknélküli töltés semmi melegedés. A töltés nem volt valami combos mert 80 ról 89 lett de töltött.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Gardaai
senior tag
Én is nagyon sokat használom a 10x zoomot, de főleg szöveg olvasásra.
Ezen a területen hátrány az 5x, fotózás szempontjából valóban lehet előny. Viszont ha már zoom, az S21U számomra az örök győztek Samsung fronton. Ott valahogy nagyon eltalálták az algoritmust. Gondolom akkor még a vagánykodás volt a mérvadó, hogy lefotózd 100x-el valakinek a rendszámát, most meg inkább a fotózáson van a hangsúly. Ha hülyéskedés, minden generáció S21U óta visszalépés, ha fotózás, arról nem tudok nyilatkozni. Videózásban viszont más a helyzet. Ott eléggé megsínyli a 10x hiányát, jobban remeg a kép, főleg mozgás közben. Ezt nem tudom mennyire tudják algoritmussal feljavítani.
iPhone 15 PM és a többi androidhoz képest már bőven nincs előnyben zoom téren, sőt idén iPhone <-> Samsung zoom kategóriában több reviewer az almának adta a pontot.
Ameddig a sorszámomat le tudom olvasni, addig nem tudok nagyon haragudni emiatt.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
sittes79
addikt
Olyan gondom van, hogy a hivot rögtön hangpostára teszi, szóval nem csörög ki a telefon, kb 2 napja csinálja
-
Gardaai
senior tag
Évek óta ugyanazok futnak minden telefonom, minden évben költözök SmartSwitch-el.
Nincs rajta játék, nincs rajta vírusirtó és 10 db monitorozó app. Deep sleepbe van rakva az összes app amit ritkán, de munkához használok. A többi pedig, ha érzékeny az értesítésekre, akkor nem, egyébként pedig korlátozva van az akku használata. Automata frissítések a háttérben ki vannak lőve, meg még van pár optimalizációs megoldásom, hogy ne legyenek anomáliák.
Elhiheted, hogy nem az átlag felhasználók közé tartozom, ha a beállításokat nézzük és így is problémám van vele. Arra gyanakszom, hogy az S23U túl jól sikerült teljesítmény/hatékonyság téren és megszoktam, hogy ha átlagosan használom a telefont, akkor olyan hideg marad amilyen volt amikor megfogtam.
Plusz arra is gondoltam, mivel 2x akkora heatsink van benne, ezért 2x akkora területre vetül a hő és amíg az S23U-nál nem éreztem, mert feljebb melegedett, itt sajnos eléri az ujjam. Bár utóbbi nem magyarázná, hogy a kijelző miért volt már a belakásnál olyan meleg, hogy megsült a fólia fölötte.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
joey04
titán
Nekem nem melegszik, 2 esetet kivéve. Egyik a kamera használata, másik a belakás. Ilyenkor át is megy titanicba. OnePlus 12-höz és 15pm-hez tudom hasonlítani. Ebben a kérdésben az iphone a második, mert csak langyosodik intenzív kamera használatkor, és belakásnál is, az op pedig a leghidegebb. De ezen eseteket leszámítva nincs semmilyen melegedés és ekkor sem forró.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest