- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- DIGI internet
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- ASUS routerek
- Netflix
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz -FreaK- #3148 üzenetére
600D A sűrűbb, apró szövésű. Ez volt a fura, hogy a hirdetés képei nem olyanok mint amit kaptam... Szóval nem tudom mennyire szerencsejáték.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Pug
veterán
válasz milkabrams #3147 üzenetére
Osszeszerelesi minoseg (a hatlap pl valoban egy sikban van a kerettel es nem ala sullyedve); keret texturaja; keret festek minosege; kijelzo homogenitasa.
-
F_Gergely
őstag
válasz ForRedGlory #3150 üzenetére
Legyen igy....
Bar en szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. -
milkabrams
őstag
Akkor még várok pár hónapot mielőtt leadom gariba a telefonom, nem szeretném még 3 alkalommal megismételni. Amúgy ez baromi gáz a részükről. De hát egy zs kategóriás gyártó belépő szintű készülékétől mit várhatunk/s
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
qltsar
veterán
válasz ForRedGlory #3150 üzenetére
Amikor ilyet kaptal a szamlan ottvolt kulon tetelkent 0 Ft-al feltuntetve a tolto?
-
wong kok wah
senior tag
válasz ForRedGlory #3157 üzenetére
Töltő annak járt előrendelésbe akinek első rendelése volt azzal a samsung account-tal.
"Ha a Galaxy S24 termékeddel történik meg a legelső rendelésed, akkor egy 35W-os töltőfejjel leszel gazdagabb, ami valójában egy töltőfej duó, hiszen egyidejűleg 15W és 25W töltés leadására képes – utóbbit Type-C to Type-C kábel segítségével." -
ForRedGlory
félisten
válasz wong kok wah #3159 üzenetére
Nem mondod... ugyanezt írtam pár kommentel korábban.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz ForRedGlory #3157 üzenetére
Es a SmartTagek amik lemaradtak?
-
-Valinas-
senior tag
válasz wong kok wah #3159 üzenetére
"Tisztelt ###!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy megkeresését rögzítettük és az ígért töltőfejet pótolni fogjuk Önnek. A töltő megérkezéséig szíves türelmét kérjük."
Első Samsung accountos rendelés, január 24.
-
TODI1111
veterán
Ha valaki UAG tokban gondolkodik, én ilyet használok. Ez sima verzió.UAG Monarch Carbon Fiber
-
qltsar
veterán
válasz ForRedGlory #3164 üzenetére
Akkor ennyi, ha rajtavan lehet mutogatni, hogy nem lett kikuldve.
Ha nincs igazolas rola, hogy jart, ugy nehez lesz.
-
soultrapp
senior tag
Hello!!
Nekem a SmartTag miatt ezt küldték 5.én.
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel értesültünk arról, hogy Samsung terméket választott!
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Téli Fesztivál promóció keretein belül meghirdetett ajánlatunkban szereplő ajándéktermékek kiszállítási ideje a megnövekedett érdekélődés miatt elhúzódhat. Szeretnénk Önt megnyugtatni, hogy dolgozunk a megoldáson és mindent megteszünk annak érdekében, hogy legrövidebb időn belül eljuttassuk Önnek az ajándékterméket. Biztosíthatjuk Önt, hogy a következő hetekben a rendeléskor megadott címre küldjük majd a ráadásterméket. Mindaddig szíves türelmét kérjük.
Bízunk benne, hogy hosszú ideig igényeinek megfelelően tudja használni Samsung készülékeit.
Nekem sem szerepelt a megrendelésnél külön,de ki volt írva,hogy 20.-ig leadott rendelés mellé jár.
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
válasz ForRedGlory #3161 üzenetére
Ok. Sorry, azt a hsz-t nem láttam.
-
Leslie1966
senior tag
válasz Leslie1966 #3170 üzenetére
Spigen Ez Fit üveg lesz mellé.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
F_Gergely
őstag
Nekem a szamlan se szerepel, de mar elengedtem a sztorit az egesz elorendeles kritikan aluli volt.
Csak a jeghegy csucsa, hogy en 19.en kifizettem a telefon arat, a szamlan megis januar 24.e szerepel mint vasarlas napja.
Veszel egy termeket tobb mint fel millaert es kb le vagy sz...va, varod a telot 1 hetig mas meg bement egy uzletbe kifizette es a kezebe adtak a telefont. Ha csak a markat neznem nem vennek samsungot es nem is ajanlanam senkinek. De sajnos a ceruza miatt kenytelen voltam ezt venni.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz Leslie1966 #3170 üzenetére
Nekem nagyon bejön. A szokásos tökéletes UAG minőség. Spigen üveg és Spigen kamera üveg van még rajta. "Tökéletes" védelem.
-
őstag
Aki ReGalaxy-zott már tudna segteni? 1 db kuponnal csak 1 terméket, vagy egyszerre 2-t is lehet felújításra küldeni?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Kerio
őstag
válasz ForRedGlory #3155 üzenetére
Hát nálam megtették
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Teal'C
veterán
Ez az UAG elég jól néz ki de gondolom elég robusztus lehet.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Zoty4
őstag
ESR markaju tokokrol mi a velemeny?
-
pg1966
aktív tag
válasz Leonardo91 #3131 üzenetére
Innen letölthető 2024.01.01-i Google Play-rendszerfrissítés.
-
TODI1111
veterán
-
Leonardo91
senior tag
Én ezt vettem rá, már a 22U -ra is vettem egy pathfindert. Legtöbbet ezt van rajta hiába lesz tőle tégla , nekem bejön , és amióta leejtettem a Fold 5 öt amire csak egy spigen airskin volt, még jobban féltem.
Pg1966
Gond volt a csomag elemzésekor
Ezt írja telepítésnél[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
pg1966
aktív tag
válasz Leonardo91 #3186 üzenetére
-
Zoty4
őstag
válasz LosBlancosRM #3191 üzenetére
Mndenkeppen magnesest szeretnek a kocsi felfogatas miatt.
akkor marad a rinke -
ForRedGlory
félisten
Holnap jön az előrendelői ajándék is, mert most jött levél a GLS-től, hogy az "MG Cargo Kft / Samsung promóciós partner"' csomagot készített össze. Mivel más rendelésem nincs folyamatban csak ez kehet az, így akkor végre mindenki megkapja.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
válasz ForRedGlory #3194 üzenetére
Én is kaptam ilyen értesítést, mondjuk én a telefonos rendelést lemondtam, így a telót nem is kaptam meg.
Legyek jófej és ezt se vegyem át? -
Gardaai
senior tag
"aki meg jogosult rá annak nem jut"
Olyan nincs. Ha a feltételeknek megfelelően adtad le a rendelést, akkor kötelesek kiküldeni, még ha 3x annyian is vették át, mint jogosultak rá.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
S e t h
nagyúr
Létezik egyáltalán olyan átlátszó tok, ami nem csak hangzatos módon próbálja elhitetni, hogy nem sárgul meg?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kérdéseket vet fel, hogy adatközpontok épülnek az erőművek mellé
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest