-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz Bornie127 #914 üzenetére
20-án rendeltem, még mindig csak szállításra előkészítve az állapota..
Várható szállítás kezdete: 02.05. Azért ez vicc számomra. De reménykedem.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Kerio
őstag
válasz Bornie127 #914 üzenetére
Rendelés: január 23. 17:28, kézbesítés: január 25. 8:45
(S24 Ultra 512Gb lila)[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
válasz Bornie127 #1028 üzenetére
Pedig innen szedtem én is. Neked nem tudom miért nem írja..
Csak remélni tudom, hogy nem szarakodnak velünk, hogy a végén törlik a rendelést, mert nincs készleten.. Amikor rendeltem, előtte, utána is napokig volt még készleten.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
veterán
válasz Bornie127 #1941 üzenetére
Yettelnél kell, hogy előfizetés legyen ennyi a kitétel valamint, hogy fél évnél fiatalabb legyen a készülék. Semmi más. Árban is rendben van csak, hát a Samsung legalábbis amit direktben ők árulnak elég lassan küldi ki az Imeieket a biztosítók felé...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Külpolitika
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással