- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Aktív témák
-
Bagoly81
aktív tag
mit kell letötölni ahhoz, hogy a telefon hivásnál ne olvassa fel a neveket? vagy a telefonszámot? a kisegitúő lehetőségeknél mindent kikapcsoltam már
-
Bagoly81
aktív tag
ki használ skypeot? ? nekem miatta oránként 2% esik a telo lefekés elött 60% on volt reggelre meg 44%, ez elég gyér... másnak is enyit merül? 2.3.6 LA2 2000 res aksival
-
Bagoly81
aktív tag
jah igen uj kérdés!!!
a telefon keretében van antenna? az enyém elkezdett lepattogni, kapartam is, és van olyan réteg ami fényes"kromos" fém szerű valami szoval saz is lepattogott már , mert kapargatom XD , szoval van ott antenna vagy sincs?
-
Bagoly81
aktív tag
tudnátok ajánlani egy stabil, de friss romot? amit feltudnék tenni, míg kihúzom a ics ig!?
I9100XWKI8_I9100OXXKI2_I9100XXKI4 <-- ez nekem nemjó mert a telefonom térerő gondokkal küzd nemvagyok elérhető néha nincs mobil net stb..
most ezt raktam fel :
I9100XXLP2_I9100OXALP2_OXA de ezzel az lett a bajom, hogy 50 ről 25 % re csökkent ming aludtam, (3-4 óra ha volt) cspppant a telo és felraktam töltőre komásan..
-
Bagoly81
aktív tag
hello, olvasgattam a forumot de mégsem vagyok meggyözve gondolom az idő rövidsége miatt is, ez az lp2 es 4.03 rom, használható? érdemes feltenni? nemfogok vele sokat szivni, tartos használatra ajánlott?
-
Bagoly81
aktív tag
üdv!
mimphetamine 2.1.3 megoldotta az aksi merülésemet, köszi aki mondta segített helyeselt -
Bagoly81
aktív tag
melyik az a kernel amitöl a legtovább birja a telefon? siyah 2.0 tol reggeltől estig 5% lett az aksim és 48 percet telefonáltam, kicsit nettel, most a 2.1 van fenn, de nemhinném, hogy ez sokat javitana, szoval szerintetek, mivel lehet húzni az akksi időt ?
-
Bagoly81
aktív tag
hát most bizakodom, amugy mit jelent ez a kernel? tök homály az egész
-
Bagoly81
aktív tag
Siyah-v2.0-CWM.zip ez fenn is van, kiváncsi vagyok hoz e valami ulyat, de ebből van 2.1 is azt nemigen találtam meg
-
Bagoly81
aktív tag
nektek menyi% eszik az android operácios rendszer? nekem 26% és a legnagyobb bajom, hogy tulságossan is merül a telefonom, eddig nem , de az utobbi napokban nagyon megindult, ki8 van fenn
-
Bagoly81
aktív tag
sziasztok, tudnátok nekem adni egy linket a ki8 as romhoz egy root filet-t odinhoz?
amit találtam, az szerintem nemjó.
-
Bagoly81
aktív tag
fényképező gépet nemlehet felgyorsitani?
2 fénykép közötti időt leröviditeni??
-
Bagoly81
aktív tag
ha formázom a telefonomat,
akkor a marketből kelenne egyenként újra letölteni a parogramokat, , de egyszer nekem mikor újraformáztam,és beléptem magától letöltötte az összes appot , automata, ezt hogy lehet bekapcsolni? -
Bagoly81
aktív tag
válasz
Varszegig #24893 üzenetére
hova van irva hogy egy kiszivárgott rom? én nemvolvastam sehol a samfrimwaren letölthető rom van ugytudom oda rossz romokat nemraknak ki vagy igen?
eddig van valakinek rossz tapasztalata a ki3 rol? mert az előbb raktam fel, és nemakarok bajlodni , az előzővel semibajom nemvolt igaz a kiváncsiság hajt
node rossz telot meg emakarok, szoval valakinek valami negativ tapaztalata a ki3 2.3.5 ről?
-
Bagoly81
aktív tag
ez a 2.3.5 mivel tud vagy jobb a 2.3.4 nél?
nincs valami javitási lista ?
-
Bagoly81
aktív tag
mallorcán vagyok és nincs gps, gyári t mobilos sal kg6 kh3 mal sem, nemhajlandó elindulni enyi 10percet vértam de semi
ha nincs roming nincs gps em,iszonyatidegesitő, ittvagyok és a telomat lezuztam már csakhogy elinduljon a gps, csak akkor indul ha fizetös roming bevan kapcsolva ,addig nem. enyi lát pár müholdat de enyi nem történik semi sem.nincs magyar ékezezetem bocs. plusz sötétis van
tehát ha nincs bekapcsolva a roming nincs 3g-m sem hspda de csakakkor müködik a gps ha van roming mert csak akkor lép fel a 3g hspda hálozatra addig sima 900 on vagyok.
de ha egyszer ttalált gps jelet utána már elindul a gps repülő modban is
de 8 oraelteltével márnem, vagy ha sok km ert utazol és utána kapcsolod be. akkor sem
-
Bagoly81
aktív tag
ha külföldön vagyok, és nincs 3g a roming miatt, mértnemmegy a gps?
ha bekapcsolom a romingot, leszedni a poziciot akkor jó lesz ideig oráig,
gps tesztel nézni szoktam, lát 7-8 müholdat de nemhasználja öket mind szürke marad ha bevan kapcsolva a roming akkor már van ugy 3g ( roming nélkül nincs 3g sem hsdpa)
tehát ha megvan az első pozició akkor már akár repülő modba is rakhatom a telefont lesz gps
szoval hogy a fenébe lehet gps inditani 3g nélkül, roming nélkül?
köszi a válaszokat !! remélem tudtok segiteni nekem
számomra ez elégé lehangóló, -
Bagoly81
aktív tag
sziasztok, lg p990 ről váltottam át erre a telóra
sokkal jobb az biztos.melyik a legjobb 2.3.4 es rom?
settlers hd ból melyik a wilágbólti megy? amit én leszedtem a 1.0.3 elindul de texturák nincsenek csak egy fehér háttér,
köszi a választ !!!
Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest