- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Fedora Linux
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
Aktív témák
-
Nordik
őstag
Ha szeretnék csinálni egy full resetet a telón, akkor ha jól olvastam mindent, érdemes feltenni egy gyári romot ami újraparticionál mindent stb. Ilyeneket hol találok?
Ha ez megvan, akkor hogyan lesz recoverym?
-
Nordik
őstag
Latom kijott az uj Cognition es mar dolgozik a kovetkezo verzion is! Nagyon dolgozik a srac.
Ha felakarom tenni az uj verziot recoverybol, akkor torolni fog mindent vagy megmarad minden beallitasom es programjaim?
Egyebkent tetszik ez a rom csak nagyon sok minden ki lett szedve, remelem ez nem megy majd a hasznalhatosag rovasara...
-
Nordik
őstag
És aki több főzött romot is kipróbált az melyiket ajánlja úgy összességében?
-
Nordik
őstag
A Cognition romot recoveryből kell, illetve lehet feltenni?
-
Nordik
őstag
A Cognition rom alapbol overlockos?
-
Nordik
őstag
válasz
norbert999 #10318 üzenetére
Belépsz az alkalmazásokba és az összes fülre kattintasz. Ott kikeresed a TWlaunchert és törlöd az alapértelmezéseit.
-
Nordik
őstag
Egyébként mehet fel az 1.5-re egyből? Vagy érdemes factory resetet csinálni és mindent újratelepítgetni?
-
Nordik
őstag
válasz
xtremetuning #10283 üzenetére
Remélem nem is akar más böngészőt beletenni, mert akkor elbúcsúzok a Lite'ning romoktól.
A gyári böngészőnél eddig jobbat nem találtam! -
Nordik
őstag
Most akkor mivan?
Bele lett téve a Lite'ning 2.0-ba a Skyfire, utána pedig ki lett véve?
Remélem a gyári böngésző maradt!
-
Nordik
őstag
Arra nincs megoldás, hogy a kikapcsoló gombbal lehessen fotózni?
-
Nordik
őstag
Feltettem a Lite'ning féle romot, eddig nagyon tetszik!
Nem is nagyon vettem észre hibát. Tetszik, hogy csak nagyon kicsit van beleturkálva.Viszont van még esetleg olyan rom, ami a Lite'ning mellett nagyon ajánlott, közismert? Bár azthiszem eddig Ő vezet.
Ti rom telepítés után recoveryből milyen visszaállítást csináltok? Ha nem akarok factory resetet, akkor elég egy wipe cache és egy wipe dalvik cache?
-
Nordik
őstag
Akkor a KE2-es gyári romra mehet is fel a Lite'ning féle rom? Vagy előtte kell mást feltenni, lementeni? Van valami teendő?
-
Nordik
őstag
Ha felrakom a Lite'ning féle romot és később vissza szeretném tenni a gyári romot akkor lesz rá lehetőségem? Olvastam itt olyanokat, hogy vannak limitek stb. Garit se szereném elveszteni.
-
Nordik
őstag
Ti hogyan rendeltek Ebay-ről?
-
Nordik
őstag
Hogyan tudom elohozni az uzenetek csengohangjainal az ebresztes hangjait? Sokkal jobbak vannak ott.
-
Nordik
őstag
A Védett adataim opción belül van egy olyan lehetőség, hogy a Google szerverein biztonsági mentéseket készítsen alkalmazásokról, alkalmazás beállításairól, jelszavakról stb.
Van ennek értelme? Én nem igazán szeretem ha például romot frissítek és akármi visszamarad, tiszta rendszert szeretnék.
Ti bekapcsoltátok?
Tudnátok mondani nekem olyan játékokat amik támogatják a készüléket?
-
Nordik
őstag
Kezemben az S2!!!
Szerencsém volt, pont ma hoztak az egyik T-Pontba!
-
Nordik
őstag
Ma 3 T-Pontba mentem be, mindenhol csak hét végefelé, jövő hét elejére ígérték a telefont.
De mondták, hogy a délelőtti órákba menjek, mert amit hoznak az fél óra alatt elfogy. Később kiderült 3-4 db készülékről van szó... Kitudja mikor lesz rendes szállítmány.
-
Nordik
őstag
Aki T-nel vett elofizuval SGS2-t az melyik konstrukcioba vette? Mit gondoltok melyikben eri meg a legjobban?
Keveset telefonalok, de netre szuksegem van. -
Nordik
őstag
Ma beugrottam egy T-Pontba, gondoltam megnézem nincs véletlenül kirakva, esetleg raktáron van -e.
Mondták, hogy nincs, kérdem mikor várható: Nemtudják!
De mondom már rendelhető webshopból. Erre kérdezi a T-s csaj, hogy honnan és, hogy Ő erről nem is tudott... -
Nordik
őstag
válasz
Legendd #1783 üzenetére
Én pedig azon gondolkozok, hogy IPhone vagy SGS2...
Te miért váltasz I4-ről? Volt 3GS-em régebben, nagyon tetszett a kezelőfelület meg olyan egyszerű volt minden, viszont az Apple szarságok idegesítettek sokszor. Android alatt minden szabadabb és egyszerűbb, viszont annyira nem nyeri el a tetszésem a kezelőfelülete.
Aktív témák
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest