Új hozzászólás Aktív témák

  • Grisam

    tag

    Igen, sajnos Szerbiában, vagy inkább úgy mondom Szarbiában élek sajnos. Nem, nem vagyok szerb, mielőtt megkérdezné bárki is, mert volt rá példa. Magyar nemzetiségű vagyok de szerb állampolgár Trianon miatt. És sajnos ez a szemét ország ilyen törvényekkel rendelkezik és nem tehetek semmit. Csak nehéz elfogadni, hogy még attól is megvonják az örömöt, hogy eredeti játékot vehessek. Itt mindenhol csak másolatot kapni mindenből ami a játékokat illeti, de Stalkert még másolatot sem árulnak sehol. :(
    Más:
    Velem is előfordult, hogy a földre dobált cuccaimat összeszedték a stalkerek, de csak miután modoltam a játékot. És üres rejtekhelyjel még nem találkoztam, de nálam is van olyan, hogy egy teljesített küldetést továbbra is jelöl a térkép, sőt olyan is van, hogy meghalt az akinél jelentkeznem kellett volna a küldetés lezárásához, de a holtestét jelöli a térkép továbbra is. De a játékmenetbe nem zavart be.
    Melyik modban lehet a halottak pénzét és ruháját is elvenni? Ez érdekelne szerintem.:)
    És tudja esetleg valaki, hogy az OL2010-nél be lehet-e kapcsolni azt a kis négyzetet amiben az alap játéknál mutatja hányan vannak a közelünkben? Csak mert azt az egyet hiánylom nagyon a modból.
    Jó éjt stalkerek és jó vadászatot. ;)

    Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...

Új hozzászólás Aktív témák