Új hozzászólás Aktív témák

  • silencio

    csendes tag

    válasz Medvelászló #5986 üzenetére

    Voltam odaát Agropromba, egyébként is arra volt dolgom, Lövész rejtekén kellett a télapó-kinézetű öreggel diskurzusolni. Írtottam kicsit a banditákat, jól szórakoztunk (ők kevésbé). Kerestem az említett darabot, de úgy nézem, hogy első ittjártamkor (katonafingatás ügyén, ahogy írtad) már eltulajdonítottam, aztán okosan valahol eladtam/eldobtam. :(((
    Aztán visszamentem a bárba, hogy pengessünk néhány akkordot a haverokkal, meg visszavigyük idióta Szolgálatosunknak a kimentett gépfegyverét. Ő is eldobálta a szentem. Erre kiszúrta a szemem egy "gömböccel", amiből jelenleg is volt kettő. Megittam hát a vodkáját, aztán trédeltem a csapossal. Meg bevállaltam az agyperzselő sátdánját. Plusz mondta, hogy behat a Szolgálatos-bázis bejáratánál nagyképűsködő őrmesternél, hogy bemehessek, anélkül, hogy belémtáraznának. Gondoltam hajrá, legalább majd jól feltankolok ott mindenféle lőszerből, mert a banditavadászaton kihasználtam jópárszázat. Hát egy nagy fütyit. Nagyon teszkógazdaságos gyerekek ezek, nem volt sehol egy ládika sem teli Obokanba (preferálom távcsővel) való lőszerrel. Egy kondérban épp egy fél sugaras vaddisznó készült csernobil-módra, de még abból sem kínáltak be ezek a nyavajások. Gondoltam panaszkodom is egy szépet a tábornoknál, mire az elküldött a Szabadság bázisára, hogy haverkodjak össze egy ottani taggal, aztán szivárogjak be és hozzak el neki valami gránátvetőt búcsúfiaként. Mondta, vigyek piát, mert szereti és itassam le a fickót. Testhezálló feladat, nosza, gondoltam. Úgyis útba esik ahhoz az agyperzselőhöz. Össze is szedtem nyolc üveg vodkát, mondom ennyi már csak beárt majd a tagnál és még én is kortyolhatok párat. Igaz, abszint-párti vagyok, de az itt ritka cucc, marad a Pryipaty-vodka.
    Jelölném is ki a feladatot a Garmin útvonaltervezőmben, erre nem engedi! :W Van ötleted, hogy miért? Kevés a 8 üveg vodka???
    Mondjuk nem vagyok Szabadságéknál népszerű, mióta múltkor betörtünk a bázisukra és legyilkoltuk őket picit haverekkel... ha meglátnak máris ordítoznak és lövöldöznek keményen.
    Szóval a haverkodás rész eleve jelölhetetlen, de még a "szerezzek meg x-helyről egy gránátvetőt dolog" is, csak azt jelölhetem, hogy vigyem vissza a tömegpusztító javat a tábornoknak... hát köszi vazze, ki vagyok segélyezve ezzel a misszióval... :O
    De az agyperzselőhöz való eljutáshoz is át kéne gyilkolnom magam egy Szabadságos úttorlaszon, ami nem egy rossz feladat... eddig csak meghalni sikerült, de azt nagyon. Arról nem beszélve, hogy ha véletlen telegyilkolnám a legényeket, gondolom kilennék lőszerileg fosztva és úgy menjek egy eddig be nem járt erdőbe, agyperzselőt lekapcsolni... Szóval benne vagyok most a barnába rendesen. Van valami ötleted, mint tapasztalt sztalker?

Új hozzászólás Aktív témák