-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korosztil
csendes tag
Örülök neki, hogy rendesen müködik
-
Korosztil
csendes tag
válasz Medvelászló #6402 üzenetére
Az a ruhától függ mennyit birsz cipelni. Amire emlékszek: Nano Suite 210 kg.
De exoskeleton ruhákkal akár 300 kg-ot is birsz[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Súlyt így lehet átírni:
Mindekettőben át kell és újraindítás szükséges.system.ltx:
max_weight = 500 (tetszés szerint)actor.ltx:
max_walk_weight = 500 (tetszés szerint)A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
Az inferno mod-ot tudta valaki magyarosítani?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jakobinus
tag
Sziasztok.
Eredeti játékot vennék, de sehol nem találok. Ha tud valaki beszerzési forrást, kérem küldjön egy pü-t.
Köszönöm.Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
P2000WRC
tag
Üdv
Valaki nem tudja, mitől van az, hogy a játék telepítésnél csak 2 Giga RAM-ot lát?
Az asztali gépben 4 giga van, ott is csak 2-t lát, aztán próbáltam a laptopon is, ami 3 gigás, és abból is csak 2-t... -
sgergi
veterán
válasz Korosztil #6417 üzenetére
Semmi köze ahhoz, hogy vista vagy xp van-e a gépen, hanem az számít, hogy 64 bites-e a windows.
#6418 P2000WRC: 2 dolog jut eszembe: Az a 2 giga nem a követelmény, amennyi kell hozzá? A másik, hogy a win alapértelmezés szerint 2 Gb ramot tud kiosztani egy programnak. Egyébként 2 gigával is tökéletesen fut, így nem hiszem, hogy bármi gond lenne.[ Szerkesztve ]
-
P2000WRC
tag
Ez az, hogy az XP meg a Vista is látja a valós fizikai RAM-ot, csak a játék nem.
Sgergi: Az a legnagyobb gondom, hogy egy csomót belefeccöltem a gépbe, és szinte semmivel se fut jobban a játék, és azt hittem, hogy ez az oka...de valszeg nem.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
Hello ALL!
Kéne egy kis segítség, konkrétan abban hogy melyik modot válasszam: Oblivion Lost vs Rebalanced? Egyszerűen nem tudok dönteni, annyi időm meg nincs hogy mindegyikkel játsszak, meg hogy elolvassam ezt a röpke 6k hozzászólást itt. Szal várom a véleményeket, pro és kontra pls.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
válasz P2000WRC #6416 üzenetére
Ennek semmi köze az oprendszerhez (XP vs Vista), de még ahhoz sem, hogy hány bites az oprendszer. A 32 bites programok alapból 2 giga ramot látnak a memóriából, ezért a telepítő is annyit ír ki, hiába van több a gépben. De ettől még maga a játék láthat - és használhat - többet, ha úgy van megírva.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Medvelászló
senior tag
válasz Korosztil #6411 üzenetére
Abc inferno
Húúúú ómájgád,épp hogy sikerült átvergődnöm agropromból a szeméttelepre,rohadt sok az ellen. nagyon jól sikerültek a hangok,főleg az átlátszó repűlő mizéké.Épp a bárban biznyicelek,ami nagyon meglepett az a Trs 301-es távcsöve,nagyon szép lett,ő lett a kedvenc fegyóm LOL A sisak effektek sem lettek rosszak,amikor betöri az üveget a golyó
Sajna nem tudom felrakni a képet a rosseb egye megy
[L:/dl/u
pc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-27-39_l05_bar.jpg][IMG:/dl/upc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-27-39_l05_bar.thumb.jpg][/IMG][/L][L:/dl/upc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-32-07_l05_bar.jpg][IMG:/dl/upc/2009-07/153095_ss_rendszergazda_07-14-09_20-32-07_l05_bar.thumb.jpg][/IMG][/L][ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz Medvelászló #6428 üzenetére
A saját könyvátradból linkeked őket? Akkor nem is fog menni.
il sole non sorge più ad Est!
-
Korosztil
csendes tag
Sikerült telepitenem az OL 2.2-t, magyarositottam is, de amint tölti az uj játékot a szinkronizálásnál kifagy. Miért van ez? segitsetek plz
-
Medvelászló
senior tag
Lejutottam a laborba ahol valami tüzes genyák támadnak rám és nem tom mit kell csinálni,ráadásul használom az artit fegyókénk és bug reportal kilép a gém kezd kiakadni a geiger számlálóm
Abc inferno-ról van szó
-
Korosztil
csendes tag
válasz Medvelászló #6432 üzenetére
nekem ien nem volt, nem a tüzes genyát kell lőni, hanem azt a kopogó szellem szerü vibráló fény/tüz jelenséget. Az elpusztul, jön a videó és felveszed a dokumentumokat, gondolom X18-ban vagy
Nekem még mindig nem kompatibilis a OL 2.2 és a magyaritás együtt, ha unistallálom a magyaritást megy a game :S -
Medvelászló
senior tag
Na végre sikerült átvergődnöm a vad vidékig,keményen megizzasztottak a zombik és egyebek.Masteron nyomom csak kapkodom a fejem h. merről jönnek és mennyien vannak a rohadékok na és a hangok,iszonyatosan vérfagyasztó brrrr.. kiráz a hideg.
ABC mod[ Szerkesztve ]
-
Korosztil
csendes tag
válasz Medvelászló #6435 üzenetére
Örülök, hogy tetszik neked a mod
-
Korosztil
csendes tag
[link]
B.U.É.K. S.T.A.L.K.E.R. -
Korosztil
csendes tag
Apropó letöltöttem az Oblivion Lost 2009-et, de 7zippel nem lehet kibontani, mert egy rc1 tipusu fájl, és nem tudok vele semmit csinálni. Segitségeteket kérném.
Köszi előre is -
CsíkosMókus
aktív tag
Meglátjuk. Kicsit mai(bb) szintre felhozhatnák már a grafikát.
-
Medvelászló
senior tag
Abc inferno
Hogyan kell használni a füstgránátot,nyomkodok mindent de nem használható?!!!! -
C4mp3r
addikt
ABC Inferno-ról mi a vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Érdemes kipróbálni,ha nagyon jó hangokra és állati jó grafikára vágysz.Ma sikerült szert tennem 1 radioaktív FN 2000-re v.FT nem tom"
Kapsz kis kedvcsinálót
Én Masteron nyomom,és nagyon izgalmas,pörgős,szép és a hangok azok egyenesen vérfagyasztóak.Rengetek zombi,alvajáró,monszta és egyéb házi kedvencnek nem mondható állat tör az életedre![ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz Medvelászló #6445 üzenetére
Nos az én gépem a sima garfikát is csak közepes-low beállításokkal viszi, szóval nem az ultra grafika lenne a fő szempont. Inkább a játék hangulata, élvezete érdekelne, mert ha jobb, mint az OL akkor átváltok.
-
Anubiss
tag
válasz Medvelászló #6445 üzenetére
Milyen az a radioaktív FN 2000? Erősebb, vagy ugyanolyan mint a többi csak sugárzik...
-
titán
válasz Medvelászló #6449 üzenetére
Eleg kellemes sulyhatarod van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest